28.3.12

Life is good



Olen jo jonkun aikaa odotellut sopivaa hetkeä uusille arpajaisille. Niitä on niin kauheen kiva pitää, mutta ei nyt ihan ilman (teko)syytä aina viitsi. Nyt on kuitenkin niin, että tänään on ollut mainio päivä. Kroppa alkaa olla jo palannut kuosiinsa taudin jälkeen. Pessimistisestä ennakkoasenteesta huolimatta kosla meni heittämällä katsastuksesta läpi ja poika korvakontrollista. Aurinkokin on vähän pilkottanut ja on kevät. 

Sitä mukavaa faktaa unohtamatta, että uusia lukijoitakin on tupsahtanut taas kivasti tänne lisää ja kympit paukkui jo neljännen kerran. Tervetuloa kaikille uusille naamoille! Näiden kaikkien asioiden kunniaksi tahdon järjestää pienimuotoiset arpajaiset.

Onnekas voittaja saa itselleen

DesignTorgetin Dirty/Clean- magneetin 
plus jotain pientä kivaa.

Osallistua voi 4.4. klo 21.00 asti.

Osallistua voi kertomalla kommentissaan, mitä hyvää sinun päivässäsi oli. Levitetään nyt tätä positiivista ajattelua, kun sitä kerrankin täältäkin löytyy!:) Ja tuttuun tapaan:


  • Kaikki kommentoineet, myös anonyymit nimimerkin kanssa: 1 arpa
  • Lukijat ja lukijoiksi liittyneet: 2 arpaa

Meillä on jo pitemmän aikaa ollut samanlainen kapistus käytössä ja se on ollut eri kätevä. Ei tarvi enää haistella ja käännellä kuppeja koneessa ja arpoa niiden puhtautta (hajukin kyllä monesti paljastaa asiantilan..). Ja vaikkei sitä muistaisi edes käyttää niin kyllä se piristää tuota tylsää valkoista tiskikonetta.


Ettei nyt joku siellä ajattele, että no niin, nyt se pihi akka siellä käytettyä rompettaan arpoo niin todetaan, että voitto on täysin priima ja käyttämätön.:)




I'm having a giveaway because today was such a good day after many not that good ones. And of course it's nice to have over 40 followers here already, welcome all new faces!

The prize is a Dirty/Clean magnet from the Swedish DesignTorget

You can take part until the 4th of April.

To take part in this giveaway leave a comment below, in which you tell what was good about your day today. 

  • Everyone who leaves a comment: 1 lot
  • Followers and those who become one: 2 lots




30 kommenttia:

  1. Vau, mikä palkinto! Mä en ees tienny, että tollasia(kin) on olemassa. Pääsis mies oikeen laittamaan huutomerkkiä astianpesukoneeseen, että tää akka joskus tajuais sen tyhjentää (ei oo tyhjentäminen oikeen mun heiniä) :D Kahdella arvalla muuten mukana, oon jo tovin lukenut sun blogia, vaikka en oo tainnut montaa kommenttia jättää.

    Tässä päivässä on ollut paljonkin hyvää. Tuntuu, että oon vaan laiskotellut koko päivän, mutta silti oon saanut vaikka mitä rästissä olleita juttuja tehtyä. Se on aika hyvin se. Olla ahkera ja tuntea laiskotelleensa. Harvemmin näin :D

    VastaaPoista
  2. Siis vähänkö kätevä! Tahon!

    Hyvää tässä päivässä. Et sitten voinut hankalampaa kysymystä keksiä, eh? Huono päivä siis mulla.
    Toisaalta hyvä kun on pakko löytää jotain hyvää....no, mä jaksoin leikkiä pienimmän kanssa ihan hupeloita leikkejä melkein kolme varttia tänään, paskan työpäivän jälkeen. Se oli hyvää, se! :)

    Kaks arpaa, tosin ihmettelen miksi mua ei näy sun lukijalistassa kun oon kyllä varppina liittynyt jo ajat sitten...!

    VastaaPoista
  3. Oi siisti! Minä haluan tommosen!

    Hyvää tässä päivässä oli paljon. Auringko paistoi. Poika on paranemaan päin.
    Oon syönyt herkkuja, suunnitellut elämää, ollut Aapon kanssa ja muutenkin hänen sisarusten kanssa, puhunut hyviä puheluita puhelimessa ja lukenut hyvää kirjaa. Lisäksi kohta saunaan<3.

    Kaks arpaa!

    VastaaPoista
  4. Mun aamussa on hyvää tuore kahvi ja pala suklaata:)

    Kahdella arvalla mukava kivassa arvonnassa.

    VastaaPoista
  5. Parasta tässä päivässä ollut muutaman mielenkiintoisen blogin löytyminen. Ilmoittaudunkin täten lukijaksenne ja kahdella arvalla arvointoihinkin mukaan ;)

    VastaaPoista
  6. Aiemmin en voinu alkaa tähän raapustelemaan, kun oli päänsärkyaamu ja silloin ei kyllä keksi kirveelläkään mitään kivaa. Löydettiin apteekki jokusen mutkan takaa ja johan alkoi päivä kirkastumaan pikkuhilijoo. Aurinko on pakko tässä mainita, kun rakastan sitä vaan niin paljon! :) Kaksi arpaa...

    VastaaPoista
  7. Superkätevä magneetti, en ole tiennytkään että tuollaisia on, mutta tuo tarvittaisiin ehdottomasti meille! :) Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

    Tässä päivässä parasta on ollut piristävä, hieman tavallisuudesta poikkeava työpäivä ja sen keskellä lounas yhdessä lempiravintoloistani mukavan työkaverin seurassa. Ilahduttavaa on myös kevään eteneminen, sulat kadut ja valoisat päivät.

    VastaaPoista
  8. Parasta tänään on vapaapäivä ja vielä parempaa se, että kerrankin nukuin vapaapäivänä pitkään.
    Mukana arvonnassa!
    Milloin tuutte ouluun?? Ois kiva nähdä.

    VastaaPoista
  9. tänään päätin tunnustaa että luen tätä blogia :)
    tässä päivässä parasta AURINKO ja höyhenkranssi, sekä hyvä seura.

    VastaaPoista
  10. minäki haluan osallistua! lisäksi päätin tuplata mahollisuuen saaha tuo magneetti! siksi oonki tänään eka kertaa jonku blogin virallinen lukija :) käyn edellee aina välillä tsekkaamassa täälä että ookko kirjotellu tai laittanu kuvia.ja se on aina siistiä ku on tullu jotaki uutta :)

    yks tämän päivän mukavista jutuista oli yllärinä postiluukusta eteiseen luiskahtanu kortti! oli kyllä ihana piristys saaha terveisiä thaimaasta, kerranki jotaki oikiassa postissa tullutta.
    toinen hyvä asia tänään on saaha yökylään loistava kaveri, jota viimeksi näin uutena vuotena.
    aika monta lisääki olis.
    hyviäjuttuja teillekki sinne, elli!! :) ja kiitos blogista.

    VastaaPoista
  11. Yhdellä arvalla mukana, vakkari anonyymi lukijasi. Päivittäin urkin, onko tullut postausta:) Mainio tapa sulla kirjottaa!

    Tässä päivässä oli parasta kylmä kokis saunanlauteilla, kera suloisen tyttären <3

    T: Miia

    VastaaPoista
  12. Kahdella arvalla mukana ehottomasti ja ihan parasta on tässä päivässä jo valmiiksi se
    että on LAUANTAI.
    RAUHALLINEN aamu ja aamukahvit. Eikä tartte mennä töihin.:)

    VastaaPoista
  13. kahella arvalla mukana, näihin on myös niin kauheen kiva osallistua!ü
    tässä (aamu)päivässä parasta on ollu aamupalalla kuuma tazza joka helpotti räkästä oloa,
    aurinko joka jo lämmittää ihan oikeesti ja hetken yhtäaikaa päikkäreitä nukkuvat pikkupojat (että pääsin kirjottaan tätä hih).
    kaikkea parasta teiän vapaa- ja synttäripäivään ja tietty kaikkiin muihinki päiviin!<3

    VastaaPoista
  14. Meillä itse asiassa on tuollainen samanmoinen magneetti, mutta ruotsinkielisenä ja puna-vihreänä. Mustavalkoinen kelpaisi vaihtelun vuoksi, joten kahdella arvalla mukana! (En ikinä voita missään mitään, joten osallistun kai ihan muodon vuoksi :D)

    Tässä päivässä on ollut positiivista uusien huonekalujen kokoaminen (meillä on ruokapöytä!), syntinen suklaakakku ja oivallus siitä, kuinka fiksu lapsi meillä onkaan (se tosin ei nukkunut tänään ollenkaan päiväunia, mutta sitä ei positiivisuuden nimissä kannata edes mainita).

    Paljon onnea teidän synttäripojalle ja oikein superpositiivista sunnuntaita koko porukalle! :)

    VastaaPoista
  15. Eedith: Mä en myöskään tiennyt näistä, ennen kuin kerran Ruotsin reissulla törmäsin näihin ja sen jälkeen niitä on ostettu itselle ja lahjaksi jo monta.:)

    Tuo on kyllä jo kadehdittava taito laiskotella ja saada silti paljon aikaan. Jos keksit miten teit sen niin kerro mullekin :D

    Dooda: Ai, kuka sää oot? Ei vaan, kyllä sä löydyt tuolta lukijalistalta mut teitä on jo niin monta ettet oo enää ekalla sivulla.:) Hah, arvasin et jollain on varmasti ollu paska päivä, mutta saithan sä sieltä kaivettua silti hyvääkin. Kolme varttia huonona päivänä, respect!

    Nadja: Toivottavasti onni suosii.:) Kuulostaa hyvältä päivältä!

    Virpi: Tulisinpa mäkin joskus hyvälle tuulelle palasta suklaata. Taidan tarvia ainakin pari riviä et tulee muuta kuin paha mieli.. :D

    enne: Kiva kun löysit tänne, teretulemast!

    anna: Hyvä että apteekki löyty ja nyt varmaan selkis ne lääkejututkin. Aurinkoa siellä varmasti riittää, tuo vähän mukana tännekin!

    Ginger: Eikookki kätevä! Kyllä ruottalaiset osaa. Lempiravintola kesken työpäivän kuulostaa suorastaan luksukselta!

    Ai-ta: Oikeeta menoa, vapaapäivät on parhaita.

    Me just oltiin Oulussa mut se reissu oli aika hässäkkää kun järkättiin ja oltiin siellä Lotan kihlajaisissa, niin ei ehtiny nähä ketään. Seuraavaa kertaa en vielä tiedä. Millon te tuutte tänne?:)

    rosa: Huippu kun uskalsit tunnustaa.:) Höyhenkranssi olis kiva tehä/ostaa tännekin pääsiäiseks!

    Hepe: Kiitos itsellesi ihanasta kommentista ja tervetuloa "viralliseksikin" lukijaks! Olis kyllä ihanaa, kun jokaisesta päivästä vois keksiä monta positiivista asiaa. Yritän opetella sitä.:)

    Miia: Voi kiitos! Kiva kuulla teistä anonyymeistäkin.:)

    Salla: Lauantai (vapaa sellanen) tosiaankin tekee päivästä hyvän jo ihan itsessään!

    e-vi: Ah, tazza on niin hyvää! Ja ansaitset kyllä varmasti sen pienen vapaahetken kun pojut koisii. Nauti<3 Kiitos onnitteluista, oli tosi mukavata tänään vähän juhlistaa pikku-ukkoa!

    ONIA: Kiitos onnitteluista ja samat sunnuntaitoivotukset sinnepäin!:)

    Mietin itsekin myös svenska-versiota, mut mies liputti tuon enkunkielisen puolesta. Ei ois kuulemma muistanu kumpi on kumpi ruotsiks niin se siitä hyödystä sitten :D

    Ihanaa, että saitte taas vähän kotia edistymään tänään. Kohta se on jo valmis!

    VastaaPoista
  16. Liityin lukijaksi ja osallistun kahdella arvalla!

    Tämän päivän positiivisin asia on ollut ehdottomasti se, ettei Karvapalleron tassuja ole tarvinnut pestä joka ulkoilukerran jälkeen. Maaseudun kevät + pitkäkarvanen koira + kylppäriremppa = katastrofi! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa mukaan!:) Huh joo, ei käy kateeksi tuo kombinaatio :D

      Poista
  17. Jes, täältähän löytyi taas kivaa uutta luettavaa :)

    Kivaa on ollut päästä tänään syömään valmiiseen pöytään.

    Kahdella arvalla osallistun.

    VastaaPoista
  18. Yhdellä arvalla mukaan.

    Tänään parasta on ollut suht rauhallinen kotipäivä perheen kanssa.

    VastaaPoista
  19. Anonyymi2/4/12 14:35

    Yhdellä arvalla osallistun.

    Tässä päivässä on ollut hyvää (parasta) pojan päiväunet, jotka mahdollistivat rauhalisen kahvihetken korvapuustin kera. Samalla olen saanut surffailla koneella ja lueskella uusia kivoja blogeja. :) Nyt jaksaa taas touhuta...

    -KJ

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla tahtoisin arvontaan mukaan.

    Tän päivän paras juttu oli, kun sähkäri kävi korjaamassa sähkökaapissa majailleen ihme vian, joka aiheutti hermojaraastavan äänen. Nyt on ihanan hiljaista :)

    VastaaPoista
  21. Kahdella arvalla mukana! Mutta ehi, minähän olen jo kerran voittanut sinun arvonnassasi - olisikin aikamoinen osuma, jos vielä toisenkin kerran.

    Minun päivässäni on ollut paljonkin hyvää. Olin töissä erityisen tehokas ja hankala työ on edistynyt hyvään vaiheeseen, aamu oli mukava pikkuisen kanssa ja kotona odotti hyväntuyulista porukkaa kun saavuin. Olivat vielä paistaneet piirakoitakin! :)

    VastaaPoista
  22. Hanna V: Kiva, että tänne on löytänyt uusia ihmisiä näin monta. Tervetuloa! Valmis pöytä kelpaa aina mullekin oikeen mainiosti, en todellakaan ole mikään kokki kolmonen.:)

    KJ: Kuulostaa tutulta, päiväuniaikaan oli/on ihana saada vähän sitä omaa aikaa! Vaikka tottakai se lapsen kanssa touhuilukin on kivaa, mutta paremmin jaksaa kun saa vähän hengähtää.:)

    Riikka: Voin uskoa, että hiljaisuus maistuu nyt. Inhoan yli kaiken jotain epämääräisiä ääniä..

    VastaaPoista
  23. Kiki: Hehe, jospa salama iskiskin toisen kerran samaan puuhun :D Päivä, jossa on ollut noin paljon hyvää ei voi tosiaan olla kovin huono.:)

    VastaaPoista
  24. Anonyymi2/4/12 21:57

    Yksi arpa.

    Tänään ilahduttivat erityisesti jälleen näyttäytynyt kevätaurinko ja leipomukset :)

    T. J.P.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, missä aurinko on näyttäytynyt? :o Täällä vaan lunta puskee lisää..

      Poista
  25. Yhdellä mukana.

    Parasta tässä päivässä on auringonpaiste ja aamulla tehty kunnon hikitreeni, nyt saa köllötellä sohvalla blogien seurassa ja tuore leipä paistuu uunissa :)

    PM

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reipasta, melkein käy kateeksi.:) En ole tainnut itse leipoa kuin joskus teeleipää ja sämpylöitä. Vois kunnostautua asiassa.:)

      Poista
  26. Melkein unohdin osallistua yhdellä arvalla mukaan.
    Parasta, tai ainakin hyvää tämän päivän illassa on jokaviikkoinen pilatestunti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin ehdit vielä mukaan! Pilates on kyllä ihanaa, pelastaisi minkä tahansa munkin päivistä.:)

      Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!