1.3.12

Karannut päivä


Eilen keltainen valoilmiö paistoi jo melkoisen keväisesti, mutta tottakai kaunein osa päivästä kului työmaalla.

Yesterday it was nice and sunny, felt already like spring. But of course I had to spend the most beautiful time of the day inside working.Kotiin päästyäni sain unohtaa haaveet bloggailusta. Kunnioitettava tiskivuori kertyi ylläolevaan osaan kotiamme ja pyykkivuori uhitteli jo Mount Everestin asemaa maailman korkeimpana. Asioille oli tehtävä jotain ja se jotain kesti luvattoman pitkään.

When I finally got home I had to forget about blogging. This part (plus a couple of others..) of the house looked nothing like the picture above and I had to do something to it. That something took way too long time.


Haaveet kauniissa luonnonvalossa kuvaamisestakin sai heittää romukoppaan. No, onneksi on edes kauniita keinovalon lähteitä. Ja onneksi päivä pitenee koko ajan.

My dream to take pictures in the beautiful natural light had to be ignored as well. But luckily we have pretty sources of artificial light. And luckily the days get longer all the time.

2 kommenttia:

  1. Norm69:t on ihanat! Ja tiedän tuon liian hyvin, ajatuksena kuvata jotain valossa ja sitten koko päivä uppoaakin ihan johonkin muuhun.. lapsiperheessä sitä sotkua riittää! Sinulle on muuten (taas) blogissani pieni haaste. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, haaveilen tuosta Normista piiitkään ja lopulta tässä talvella se ostettiin. Kokoamisessa on vaivaa, mutta on kyllä kaiken sen arvosta!

    Huh, todellakin sitä sotkua riittää.. Kumma juttu miten yksikin lapsi voi saada niin paljon aikaan.:) Kiitos paljon haasteesta, vastailen siihen ja edelliseen huomenna kun on kerrankin kunnolla aikaa!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!