14.3.12

PöpömagneettiPikku reppana, taas kipeänä. Pari viikkoa kestänyt päiväkotiura ei ole alkanut kovin lupaavasti, tämä on jo toinen sieltä napattu tauti. Kun tuo ukkeli nuohoaa vielä lattioita konttaillen ja lähes kaikesta testataan suutuntuma, mitä muuta voi oikeastaan odottaakaan. Ei auta kuin pistää työviikko uusiksi. Onneksi ei kuitenkaan tule kuin yksi poissaolopäivä, kun huomenna mies voi jäädä koulusta pois ja sitten onkin jo pitkän viikonlopun vuoro. Mummilareissua on odotettu pitkään, toivottavasti juniorikin tervehtyy ennen sitä!

Poor little one, sick again. His day care life hasn't got a very good start at all, this is already second infection he's got during these two weeks. Although this was easy to predict as he still crawls on all fours and tastes almost everything that comes on his way. This means changes to my work schedule, but luckily I only have to take one day off because my hubby is able to be away from school tomorrow. And then it's already time for a long weekend at my parent's place, hopefully our little man will be better by then!

6 kommenttia:

 1. Ihana pieni! Ihana tukkakin, meidän pikku A:lla samanlainen pitkä pehmoinen pörrö... pientä päätä on mahdoton olla pussaamatta koko ajan. <3 Pikaisia paranemisia reppanalle!

  VastaaPoista
 2. On se kyllä rakas<3 Hiuksia oli paljon jo syntyessä, nyt on vaan pitemmät ja vaaleammat.:) Mä kans pussailen ihan jatkuvasti tuota ukkelia, ja nuuhkin sen pehmosia hiuksia.. Ja se on ihanaa kun se on jo muutaman kuukauden ajan vastannu halaukseen.:)

  VastaaPoista
 3. voi mun pikkuista! tainnu tulla kummitatiinsa kun maakin taalla kerailen mahaan kaikenmoista. toivottavasti noel parenee pian!

  VastaaPoista
 4. Elämänsä ensimmäinen korvatulehdushan sieltä paljastu, mut ei tuo onneks kovin kipeeltä vaikuta niin toivotaan et menee ilman antibioottia ohi.:)

  VastaaPoista
 5. Voih, kuulostaa tutulta! Meilläkin se tautikierre alkoi heti kun tarha alkoi:( Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 6. Kiitos, eiköhän se tästä. Toivottavasti.. En yhtään kyllä ihmettelisi, vaikka alkaisi meilläkin joku kierre.:/ Nyt näyttää onneksi vähän paremmalta, räkä kyllä valuu mutta sen loppumista ei uskalla toivoakaan, niin monella siellä tarhassa roikkuu jojot nenästä koko ajan.:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!