13.3.12

Hups..Mikäs se sieltä verhon takaa pilkottaa? Ei ainakaan joulukynttelikkö.. Onneksi siinä ei kuitenkaan ole olleet valot päällä enää pariin kuukauteen. Siellä se on vaan kököttänyt ikkunan välissä aikansa kuluksi.

Tästä yleisestä saamattomuudesta tulikin mieleeni se meikäläisen kysely, joka keikkui tuossa sivupalkissa pari viikkoa sitten. Eniten te lukijat toivoitte blogin sisällön pysyvän entisenlaisena sekalaisena sillisalaattina, mutta aika moni toivoi myös lisää sisustusjuttuja. No tokihan mä kirjottelisin enemmänkin, aiheeseen vaan liittyy pari muttaa. Ensinnäkin, tykkään kyllä sisustaa, mutta monet ratkaisut on meillä aika pysyviä. Toisin sanoen täällä harvoin tapahtuu mitään uutta. Samat tyynyt pyörii sohvalla kuukaudesta toiseen eikä mööpeleiden järjestyskään paljon muutu kuin pakon edessä. Eniten tämä yksitoikkoisuus johtuu rahasta ja toiseksi eniten, niin, siitä yleisestä saamattomuudesta. Ehkä olen myös vähän hidas kaikkien trendien suhteen. Varmaan juuri kun olen läiskäisemässä ne washiteipit seinään, on ne jo totaalisen out.

Toiseksi nämä 64 neliötä on aika pieni tila sille, että joka toinen päivä onnistuisi repimään jotain uutta ja ihmeellistä teille näytettäväksi. Sekin rajoittaa luovuutta aika paljon, että asuu vuokralla eikä voi paljoa vaikuttaa muuhun kuin irtaimeen tavaraan. Tyystin toinen olisi tilanne, jos meillä olisi 180 neliötä rempattavana ja saisi kehitellä koko ajan jotain uutta ja antaa ajatusten lentää. Sitä päivää odotellessa, kun tosiaan pääsen toteuttamaan sisustusta ihan seinä- ja lattiamateriaaleista lähtien! Nyt on kuitenkin mentävä näillä mitä on.

Tästä hitaasti vaihtelevasta sisällöstä huolimatta toivon, että jaksatte roikkua mukana. :)

Oops, what is that thing lurking behind the living room curtain? Not the Christmas decoration.. Well, at least we haven't had the lights on there for the last couple of months. It has just been hanging out there in the window.

Sometimes I feel like it's stupid for me to blog about interior because nothing much changes in this house very often. I'd love to have different cushions for every season and to be able to move furniture around. But I can't. First issue is money, the second laziness and the third the small size of our apartment, which is also rental so we can't change anything else than our personal property.

Despite this boredom, I hope you still want to tag along!

4 kommenttia:

 1. Meillä on myös vielä joulutähti ja jouluvalot ikkunoissa, jospa ne ennen pääsiäistä saisi aikaiseksi ottaa pois. :) Ja sisustusjuttuja on mukava seurailla ja kuvia katsella, vaikka joka kerta ei olisikaan mitään uutta ja mullistavaa.

  VastaaPoista
 2. Huh, ihana kun tunnustauduit kohtalotoveriksi.:)

  Niin, eihän sitä joka postauksessa tarvikaan mitään uusia juttuja olla, mutta välillä vaan silti tuntuu että tää on aina tätä samaa vanhaa. Hyvä jos ei kuitenkaan kyllästytä!

  VastaaPoista
 3. laita mulle noiden teidän sohvayynyjen mitat niin yritän etsiä kauniin kankaan ja teettää siitä sulle uudet tyynyliinat! täällä on musta niin kauniita kankaita ja vielä halpoja! -anniina

  VastaaPoista
 4. Joo hei kuulostaa hyvältä, laitan kylläkin tähän parin spurgutyynyn mitat (39cmx35cm) kun en halua noita päällystää uudelleen.:) Ehkä laitan ne sit vaan hetkeks kaappiin lepäilemään kun saadaan ne Afrikka-kankaat.

  Ps. sun toppatakki on pelastanut mut tänä talvena!:)

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!