4.3.12

Aurinko armas
Vedetään vähän eilisiä sanoja takaisin. Tänään oli niin älyttömän kaunis päivä, että ehkä tämä korvaa koko viikonlopun mittaisen vapaan. Hienosta ilmasta on tottakai nautittava ulkosalla ja niin teimme mekin. Tuo poikanen on lumella(kin) ihan mahdoton menijä. Kävely ei vielä luonnistu, mutta se ei kyllä tippaakaan menoa hidasta. Lähes selkärangattoman notkeudella pikkumies mukautuu maastoonsa ja menee minne vain. Ulkoilun saldona lapsi sai myös pienen makukokemuksen lumesta ja äiti miljoona uutta pisamaa.

Sain kalenterinkin vaihdettua taas ajantasalle. Koska halajan kehystää joitakin noista kuvista seinälle myöhemmin, on tuo irtolehtipainos siinä mielessä kätevä. Mutta kertaakaan tässä kolmen kuukauden aikana ei ole tämä hajamielinen elelijä saanut uutta kuvaa ajallaan seinälle. Ehkä jo ensi kuussa? Tai sitä seuraavassa. Okei, ei heittäydytä liian optimisteiksi. Toivottavasti edes joulukuussa!

I have to take back some of my words from yesterday. Today was such an absolutely beautiful day that I almost don't mind not having the whole weekend off. Of course you have to enjoy the great weather outdoors and so did we as well. That little man of ours is so energetic even on the snow. Although he can't walk yet, it doesn't seem to slow him down a bit. As a result of this outdoors activity the little man got a little tasting of snow and mum, well, a million new freckles.

I also got new page of our calendar on the wall. It's good to have all the pages separately because I'd like to frame some of the pictures later on. But the downside is: not once during these three months have I had the right picture on the wall on time. Maybe next month? Or the one after. Okay, let's not be too optimistic. Hopefully in December!

2 kommenttia:

  1. Anonyymi5/3/12 09:48

    oi että tuota poikaa ja suomen kevättä! missing them loads. ja sillä on niin suuret silmät että jää kummitätikin ja joona kakkoseksi!

    VastaaPoista
  2. Täällä ikävöidään myös kummitätiä, tulehan jo pian takasin sieltä niin voidaan mitata onko pikkumies jo kirinyt silmän koossa eelle.:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!