27.3.12

Siellähän minäkin


Rk Designin, Varpusen ja kumppaneiden myyjäisissä lauantaina siis, niin kuin varmaan joka toinen pk-seudun bloggareista. Mukaan tarttui tuo ensimmäisenä mainitun suunnittelema leikkuulauta, jota aion visusti varjella mieheltäni. Hän kun meni leikkaamaan kaikista maailman raaka-aineista sipulia ja kalaa sillä Marimekon laudalla, jonka antoi minulle synttärilahjaksi. Ei se onneksi pilalle vielä mennyt, mutta ei ollut kuulkaa sydäri kaukana. Minä olin ajatellut, että tuolla vähän paremmalla leikattaisiin vain sievästi vaikkapa joku sämpylä kahtia. Likaiset työt saisi edelleen hoitaa niillä vanhoilla muovisilla. Mies oli näemmä eri mieltä, mutta nykyään kantani taitaa olla tullut selväksi hänellekin. 

Ja sitten täytyy vähän hyvitellä tätä julkista parjaamista, että säilyy kotirauha: juu tykkään susta edelleen ja unohtelen jugurttipurkkeja sun just siivoamalle pöydälle ja tiskirättejä myttyrään, enkä tosiaankaan ole mikään pullantuoksuinen kätevä emäntä. Tasapeli?:)

Myyjäisiin palatakseni. Jäin vielä haaveilemaan Varpusen isosta säkistä, koska meillä on huutava pula lelujensäilöjästä. Tällä hetkellä ne makoilevat rumassa kirjakerhon vihreässä kassissa, mutta saavat siellä luultavasti ainakin seuraavaan palkkapäivään asti rauhassa ollakin..

Ps. Meidän uusi pyykinpesuaine-huuhteluainekombo haisee itseruskettavalle. Varokaa sitä tällä hetkellä tarjouksessa olevaa yhdistelmäpakettia. Enkä sitten ole raskaana, mulla on vain outo ja herkkä hajuaisti ihan perusominaisuutena.

I bought this very pretty cutting board from the sale happening Rk Design, Varpunen and a couple of others had on last Saturday. This one I'm going to keep out of reach of my husband, because he actually cut onion and fish on the Marimekko cutting board he gave me for my birthday. Luckily it's not totally ruined (yet) but believe me, I almost had a heart attack when I found out what he'd done. I had thought that the better board would just be used to cut a bun to half and the dirty work would still be done on the old plastic boards. My husband had other opinion, but these days he knows for sure what I think about it.

Then something to compensate this public diss to maintain peace at home: I still like you a lot and I do forget empty yogurt cans on the table you've just cleaned up, and I'm definitely not the perfect housewife. Are we even?

Back to the actual topic. I'm still dreaming of a big sack made by Varpunen, because we are lacking a proper place to hide all the toys. At the moment all that stuff is stored in an ugly green bag I got for free from a children's book club..

8 kommenttia:

 1. Kirjotat niin taitavasti, että usein tuntuu kuin olisin kärpäsenä katossanne... Tuli melkeen ikävä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi no kiitos, mukava kuulla että saan tunnelmia välitettyä.:) Jos pahempi ikävä iskee niin palatkaa kotio sieltä kamelien, hiekan ja halvan bensan maasta ;)

   Poista
 2. ääh kun kaikki kiva tapahtuu aina jossain 500km päässä meiltä! :( hih, täällä on kans joskus opastettu miestä että "ei TÄLLÄ saa tehä sitä tai tätä!" , ei mies aina ymmärrä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä yks hyviä puolia täällä asumisessa, että jos jaksaa luuhata kylillä niin aina on jotain ohjelmassa. Mutta onneks kaikkia tuolla olleita juttuja voi tilata netistäkin ja ei ollut mitenkään huimia alennuksia paikan päällä, niin ei muutakun tilailemaan.:)

   Heh joo näissä(kin) mitä milläkin saa tehdä- asioissa sen miehen ja naisen ajattelun erot huomaa. Toiset on suoraviivasempia ja sitten meidän naisten pitää vähän mutkistaa asioita välillä :D

   Poista
 3. Great cutting board, love the colors, have a lovely day!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, I love it too! You too have a good one!

   Poista
 4. Anonyymi7/4/12 01:54

  Hih. Miehet ne ajattelee että _leikkuu_laudalla leikataan asioita :D Ne ei aina ymmärrä ;)

  -Kukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Joissain asioissa vois kyllä olla hyvä opetella niiltä tuota hällä väliä -asennetta, mutta tämän kanssa en anna periks :D

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!