1.3.12

Silmänlumetta

[Kuva on vanha, viime kesältä. Emme vieläkään ehtineet päivänvalon kanssa samaan aikaan kotiin]

[This picture is old, from last summer. Me and daylight couldn't make it home at the same time today either]

Joskus väliaikaisratkaisut jäävät pysyviksi. Laiskuutta ehkä, tai sitten se hätäisesti kyhätty patentti osoittautuukin oikeastaan ihan hyväksi käytännössä. Jälkimmäinen vaihtoehto sopii meidän makkarin toisen verhon tarinaan. 

Pitkään mentiin niin, että ainoastaan toisessa ikkunassa oli tuo joutsenverho. Kun pikkumies syntyi, oli kuitenkin äkkiä keksittävä joku keino huoneen pimentämiseksi. Sitten välähti: musta aluslakanahan siihen ripustetaan! Siinä tuo kiikkuu edelleen ja hyvin on palvellut. Itse asiassa paremmin kuin lakanana konsaan, en tykännyt siitä miten mustasta lakanasta loistaa kaikki nukka ja nöyhtä ja pakkasilla hilseilevä iho..

Sometimes temporary solutions become permanent. Because of laziness maybe, or the other option is that the hastily jury-rigged solution turns out to be pretty good in practice. The last one matches with the story of our bedroom curtain.

For some time we only had the swan one there, When the little man was born, we had to quickly come up with something to darken the room with. Then I got an idea: why don't we use a black bed sheet on the window! There it is still hanging and it has served really well. In fact even better than as a sheet. I never liked how easily all the dust and fuzz showed from it..

2 kommenttia:

 1. Anonyymi9/3/12 17:07

  Noniin, nyt sen sitten teen ja kirjoitan tähän pelottavaan kommenttiboksiin jotain! Tykkään tosi paljon sinun blogistasi, ja piti tulla ihan senkin takia nyt kommentoimaan, että meiltä kun löytyy lähes kaikki samat (ööö.... kahdet? :D) kuosit sisustuksesta kuin teiltäkin ja olen itse pitkään miettinyt tuota joutsenverhon hankkimista (en vain ole keksinyt sille paikkaa) ja teillähän on sekin! Noniin tulipa sekavaa tekstiä, mutta joo, arvannetkin jo kuka olen, tänään nähtiin! =)

  -Kukkis

  VastaaPoista
 2. Ei tätä kannata ollenkaan pelätä, sen kun vaan rohkeesti suoltaa tekstiä tänne mitä vaan mieleen tulee! Musta on tosi kiva lueskella kommentteja, ei oo niin sellanen olo että täällä vaan itekseen höpöttää.:)

  Kyllä tässä siihen johtopäätökseen on tultava että samanlaista makua on havaittavissa jos kaks samaa kuosia löytyy, eikä niistä kumpikaan nyt ihan joka toisessa kodissa kuitenkaan ole.:) Meillä mies oli ensin bongannu tuon joutsenverhon ja ehdotti sitä, ja mullehan kävi! Tykkään siitä kyllä hirrveen paljon.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!