24.3.12

Oppis jo kävelemäänMietin joskus, miksi 74-senttisiä ja sitä suurempia lasten housuja ei meinaa löytää kirppareilta. En mieti enää.

I have been wondering why I can't find any pants for 9-12 months old from flea markets. I'm not wondering anymore.

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. I bet you've had a couple of pants like this too.:)

   Poista
 2. Ihana kuva :D jotenkin niin hauska. Itselläni on kohta 7kk poika, "onneksi" ei vielä konttaa tai ryömi hih! mutta sitä odotellessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän poju lähti ryömimään jo 5-kuisena ja on ehtinyt konttaamaankin jo 4 kuukautta. Ei ihme että housunpolvet on kovilla :D Kävely ei sit kiinnostakaan pätkääkään vaikka kohta täyttää vuoden, on varmaan tajunnu että osaa jo kontata niin nopeasti ettei kävely ois paljon nopeampaa..

   Nauttikaa siis vaan vielä niistä hetkistä kun teidän poika ei liikuskele - ehtii silti konttaamaan karkuun ja menemään kiellettyihin paikkoihin vielä moonta kertaa.;)

   Poista
 3. Meillä on kanssa siirrytty 68cm vaatteista isompiin ja huomattu, että ei niitä oikeen enää kirpparilta meenaa löytää=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta puhut, ei kyllä kuuskasejakaan enää löytynyt oikeen mistään. Joku taika siinä täytyy olla :))

   Poista
 4. Hehhee! :) Meillä ei vielä konttailla, vaan vedetään itseään vauhdilla maha maata viistäen. Polvet pysyy toistaiseksi kuosissa, mutta bodyjen vatsaosat menee vähän nurhuiseksi... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei varmasti mitään vaateystävällisintä tuo itsensä vetäminenkään.:)

   Poista
 5. Totta puhiset - vuoden päästä sanot samaa kengistä...
  Terveisin nimimerkki. Farkut JA Lenkkarit / 3kk

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä päivää odotellessa :D Eihän tästä varmaan ole kuin suunta alaspäin vaatteiden kestävyyden suhteen.. Varsinkaan kun tuo poika ei ole mikään paikallaankököttäjä.

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!