30.9.12

YkspilkkuviisveeNyt se on jo puolitoistavuotias. Ja tähän ne kliseiset apua miten aika kuluu, lapset kasvaa niin nopeasti, kohta se on jo koulussa, missä välissä se noin isoksi kasvoi. Meidän pikku rämäpää. Tämän hetken lemppari stuntnumero on sohvalta hyppääminen, mahdollisimman monen todistajan läsnäollessa. Mutta löytyy miehenalusta herkempikin puoli: haleja ja märkiä suukkoja ei meilläpäin säästellä. Kestohymy ei ole hyytynyt ainakaan vieraiden seurassa, mutta kotiväen kesken pieni uhmapeikko ja minä ite-tyyppi on jo nostelleet äkäisiä päitään.

Mikään sanaseppo tämä kaveri ei vielä ole, sanavarastosta löytyy äiti, kato, ei, auto ja mopo. Siinähän ne elämässä tärkeimmät? Myöntymisen merkiksi nyökätään ja sanotaan ponteva "a". Tulkitaan jooksi. Ja jos ollaan eri mieltä tai joku ei käy, päätä puistellaan niin että (eijamarjatta-)tukka viuhuu. Tunnistettavien sanojen lisäksi pojun suu suoltaa toki aimo annoksin omaa siansaksaa hyvin vakuuttavilla äänenpainoilla.

Koirat on edelleen ihan hitti juttu ja välillä poika lähestyy turhankin pelottomasti jos minkänäköistä verikoiraa tuolla kaduilla. Omistajat ei jostain kumman syystä aina hihku innosta ihan yhtä kovaan ääneen kuin meidän lapsi.. On tuolla veijarilla sellainen vauhti päällä jatkuvasti, että ei sen kanssa tylsää ehdi tulemaan.

<3

Our little man is one and a half year old now. Where did the time go? Crazy.


6 kommenttia:

 1. Kyllä on isänsä näköinen ykspilkkuviisvee!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onse. Ja hyvä niin, pienempänä nimittäin moni väitti ihan miehen yhden kaverin näköseks :D

   Poista
 2. Blogin järjestelmänvalvoja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun käyt kurkkimassa ja kiitos!

   Heh, voin kuvitella että teilläkin on siellä meno päällä :D Pitää kyllä tulla käymään sitten kun seuraavan kerran ajellaan savonmualle. Ei kuitenkaan kannata oottaa kovin pian..:)

   Poista
  2. Joo menoa on, ku kaveri matkii kaikki mitä isommat sisarukset tekee. Ihan mieletöntä on välillä se touhu. :D
   Hei oispa kiva, jos kävisitte. Että tervetuloa vaan kuhan tännepäin eksytte. :)

   Poista
  3. Voin uskoa :D Ollaan tosiaan yhteyksissä kun joskus vihdoin liikutaan siellä päin!

   Ps. piilotin sun ekan kommentin kun yritän pitää pojun nimen pois "julkisuudesta". Voi olla hätävarjelun liiottelua mut silti.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!