7.9.12

Jotain uutta
Kyllä minä niin iloisesti yllätyin, kun sain tässä joku aika sitten sähköpostia, jossa pyydettiin mukaan uuteen Inspiration- blogiyhteistyöhön. Tämä minun pieni blogiko, no tottakai ja hui! Aika täpinöissään täällä ollaan, vaikka paljoa ei voi vielä paljastaakaan. Kerron nyt sen verran, että Inspiration-sivuston kautta voi siis jatkossa seurata yhteensä 300 mukaan kutsuttua blogia. Tiedossa on melkoinen pläjäys sisustusta, muotia, kauneutta, ruokaa ja lifestyleä. Kannattaa siis olla kuulolla! Mielenkiinnolla odotan myös ketä kaikkia blogisteja on mukaan lähtenyt, muutaman olette varmaan tekin jo bonganneet. Hyvässä seurassa ollaan, siltä näyttää!

Tähän hommaan liittyen blogini sivupalkkiin on ilmestynyt myös TNS Gallupin lukijatutkimus. Olen kiitollinen, jos suot sille viisi minuuttia ajastasi!

I have been invited to join quite a big blog inspiration site that will be launched soon here in Finland. I can't tell much about it yet but what I can tell is that I'm very excited (but also a bit nervous) about this. Stay tuned people!

6 kommenttia:

 1. Nimetön9/9/12 12:53

  Hei! Kuulostaa hienolta. Seuraan sun blogia ja olet ehdottomasti paikkasi tuolla ansainnut - onnittelut!

  Terveisin,
  Lena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Lena! Kiva kuulla että on jonkun mielestä hyvä juttu.:)

   Itsellä on vähän ristiriitainen olo kaiken tämän jutun ympärillä vellovan keskustelun takia. Mutta haluan edelleen katsoa tämän kortin ja miettiä sitten lisää jos vielä mietityttää!

   Poista
 2. Joutsenverho on upea. mistä sen saisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verho on Vallilan mallistoa ja näyttää olevan vielä myynnissäkin.:)

   Poista
 3. Mulla samanlainen olo tuon velloneen keskutelun takia, mutta miksipä pitäisi olla? Miks ei vaan olla tyytyväisiä ja katota miten tämän jutun käy?

  Minäkin siis lähdin mukaan...oli niin hyvät ehdot että miksi ei kokeilisi?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, ruetaan nyt molemmat vaan tyytyväisiks tästä hommasta ja ollaan negatiivisia vasta sitten jos siihen on aihetta.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!