13.9.12

Paloja keittiöstä

Äitini käveli tähän uuteen keittiöömme ensimmäistä kertaa ja sanoi ihmeissään: "Niissä sun kuvissa tää on näyttänyt valmiimmalta". Heh, voi olla. Rajaus pelastaa paljon, onhan täällä vielä tekemistä. Mutta asumaan pystyy ja se on pääasia. Kunhan muistaa olla potkaisematta irrallaan keikkuvaa sokkelilautaa ja kestää sen epäesteettisyyden, että kaikki masiinat on kasattu epämääräiseksi torniksi yhteen nurkkaan. Ja jaksaa värkätä jatkoroikalla olkkarin puolelta virtaa astianpesukoneelle. Pikkujuttuja, pikkujuttuja.

Kokonaisuudesta lupaan räppästä kuvia, kunhan hommat taas edistyy muutenkin, kuin laittamalla pari korttia koristeeksi.

Vielä on myös aikaa osallistua Inspiration-blogiyhteisöön liittyvään lukijatutkimukseen, joka löytyy sivupalkista. Vaivanpalkaksi voit voittaa lahjakortteja, josta lisää täällä

My mom walked into our new kitchen and said: "in your pictures it looks much more finished". Hehe, could be true. Cropping helps a lot, there is still lots to do in this kitchen. But as soon as we make some more progress (putting up a couple of cards to decorate doesn't really count), I promise I'll show you the big picture.


9 kommenttia:

 1. Is looking great, love your little details : )

  xx

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköistä! En muista olenko aiemmin kommentoinut sulle, mutta ihana koti ja blogi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja samat sanat sinulle.:) En muista oonko itsekään sun blogia kommentoinut mutta luen kyllä!

   Poista
 3. hei nyt ois postausidea (heh jos tätä nyt voi sellaseksi sanoa): kiinnostas kuulla teikkö tänä vuonna löytöjä Design Marketista vai missasikko koko tapahtuman. :)
  jos oisin tietäny/muistanu että se oli sillo nii ehkä oisin saanu venytettyä meiän kotiinpaluuta. no, ens vuonna sitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, enhän mä tajunnut että sillä olisin saanu teidät houkuteltua jäämään pitemmäkskin aikaa. Mutta ens vuonna tuut mukaan!

   Kävin kyllä siellä ja ostokset näkyy itse asiassa tuossa alimmassa kuvassa :D Löysin myös ne Hayn tuolit keittiöön ihan kivalla alella, mutta ne on tilaustavaraa ja tulee ehkä ens viikolla. Niistä lisää heti kun kusti polkee ne meille.:)

   Poista
  2. no en kyllä oo varma oisko saanu siltikään, senverran sitä jo kahessa viikossa oli kuitenki reissussa rähjääntyny. :) huikeeta et löysit just ne mitä olit haaveillu ja suunnitellukki. uusia kuvia ja postauksia oottelemaan jää siis hän. :)

   Poista
 4. Oli mukava nähdä messuilla ja jaksamista remontointiin, niin ei tarvitse rajailla niin paljon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi kiva nähdä! Ja kiitti tsempeistä, kyllä me pikku hiljaa tätä hommaa yritetään saada valmiiks.. Tässä kävi vähän niin kun arvelin, että kun muuttaa keskeneräseen niin ei ne hommat enää samaan tahtiin edisty.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!