12.9.12

Uusi idolini
Kauheesti anteeks nyt vaan ystävät, mutta ei tähän nuppiin kai tällä hetkellä muuta mahdu kun ovennuppeja eli niistä asiaa siis tänäänkin. Paikallisesta rautakaupasta löytyi nimittäin apu messinginkiillotuspulmiimme. Sampo. Kattokaa nyt mitä se kaveri sai aikaan! Uskomatonta jälkeä. 

Myyjä naureskeli, että tämä tavara on ollut myynnissä ikuisuuden ja niin tosiaan onkin. Kannessa komeilee teksti: jo vuodesta 1896. Ja vieläpä palkittu kultamitalilla Pariisissa vuonna 1900. Ei siis mitään ihan turhaa tavaraa ja on minunkin puolesta kultamitalinsa ansainnut.

Ps. Pojankin nuppi on tuottanut päänvaivaa. Olen onneton hiustenleikkaaja, mutta nyt tilanne pakotti minut ottamaan pienet fiskarsit (tuon kuvan perusteella vähemmän) kauniiseen käteen ja alkaa hiuksia harventamaan. Lopputulos on melkoinen eijamarjatta-etutukka. Menisi siis ehkä kuuskymppisellä emännällä, mutta ei 1,5-vuotiaalla pojalla... Kuvaa en edes laita. Pitäisi tajuta kerrasta, ettei kaikki lajit tosiaankaan ole mua varten.

Ettei jäisi epäselväksi, niin ihan omin rahoin maksoin ja omasta halusta hehkutan.

In the hardware store they recommended this Sampo product for us to polish the brass knobs with. And look how well it works! It's amazing. It's been sold for ages, actually since 1896 and I think that's quite unbelievable as well.

4 kommenttia:

 1. Mä en vissii kans hoksannu ettei kannattas kokeille KENENKÄÄN päähän taitojaan.. Omat hiukseni tällä kertaa kokeilussa ja mieheni suvaitsi epäsuorasti huomauttaa että näytän ihan mummolta! Pidän siis etutukan kiltisti ylhäällä niinkuin ennenkin ;) -elna-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, voi ei :D Mun on ehkä parempi myös olla koskematta näihin omiin haiveniin kun lopputuloksesta ei tosiaankaan ole takuita..:)

   Poista
 2. eijamarjatta-etutukka!!!!
  mullekans! :D

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!