10.9.12

Nupit kaakkoon

Kierrätyskeskuksen pöydänetsintäreissulta ei löytynyt sopivaa pöytää, mutta eteisen kaappien kaipaamat nupit löytyi. Kuutta samanlaista ei ollut, mutta oikeastaan näin on parempi. Huimat 50 senttiä kappale maksoivat nämä puukappaleet ja pihi riemuitsi. 

Messinkiset (?) välioven nupit taas olivat osa tämän asunnon alkuperäistä koristusta ja yksi harvoista tavaroista, jotka halusimme säästää. Ihan priimakunnossa nuo eivät kuitenkaan enää ole, joten jos tiedät hyviä vinkkejä kiillotukseen, anna kuulua kommenttilootassa. Ei sitä tiedä, vaikka täällä  vääntyisi emännällä suu samanmoiselle metallille.

Ja päivän hupiosio. Tästä on pitänyt jo pitkään raportoida, mutta aina se on unohtunut: bongasin kerran Jyväskylästä parturointi- ja lävistysliikkeen nimeltänsä Tukka ja Reikä :D Kas kun ei Karva ja Reikä. Googlailin vähän mistä on kyse, ja eksyin tänne. Tikahdun..

We went to the recycling center to look for a breakfast table to our kitchen. Found none, but found those wooden knobs instead. Perfect for the closets in our hall!

The metal ones are original decoration of this apartment, and one of the few things we wanted to keep. They don't look their best anymore though, so I'd be very happy if you happen to have any tips on how to make them shine again.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat nuppeloiset ja juuri hienot, kun on erilaisia malleja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu ei mua haitannut ettei löytynyt kaikkia samanlaisia.:)

      Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!