7.8.11

Vanha päiväkirja-neuroosi

Olen aina inhonnut lukea omia vanhoja päiväkirjojani, ja siksi ajatus oman blogin perustamisesta ei ole koskaan edennyt ajatuksen tasoa pidemmälle. Nyt kuitenkin ajattelin ottaa härkää sarvista (ihania nämä tyhmät sanonnat, joita kuitenkin tulee viljeltyä) ja yrittää kaikesta huolimatta. Pääasiassa tulen bloggailemaan sisustusjutuista ja haaveista, mutta sekaan mahtuu varmasti myös hitunen kaikkea mahdollista lapsista arjen komiikkaan.

Vaikka kirjoitin esittelytekstiin bloggailevani omaksi ilokseni, toivon tietenkin että näistä kuvista ja höpinöistä saisi muutkin jotain irti. Teretulemast siis mukaan lueskelemaan ja toivottavasti myös kommentoimaan tuotoksiani!

5 kommenttia:

 1. Jee! Kivaa kun alat kirjottamaan :).
  tv. Nadja

  VastaaPoista
 2. hey you, i know you!:) siis että ootpa osannu alottaa omannäkösen blogin. en oo tienny että oisit ollenkaa voinu olla kiinnostunu blogeista, mutta huippua. :) jatka samaan malliin, oon sun erittäin vakkarilukija varmasti. (ja eka jäsenki täällä, jee!ü)

  VastaaPoista
 3. Jee Nadja, kiva kun kävit lukemassa ja jätit kommenttia!:)

  e-vi, hey you, i know you too! Tervetuloa vakkarilukijaks ja onnittelut ensimmäiselle jäsenelle, palkinto tulee postissa.:) Niin ja siksi et varmaan tiennyt mun blogikiinnostuksesta, kun se on heränny aika vasta. Mutta tässä sitä nyt ollaan!

  VastaaPoista
 4. Elli, miks mää en tienny tästä jutusta?! Ihan mahtava, keep updating!

  VastaaPoista
 5. Akka, varmaan siksi kun eilen alotin :D Ja tää oli muutenkin aika ex tempore juttu. En mäkään kyllä tienny sun blogista, saat heti musta uuden lukijan sinne!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!