9.8.11

Ulkonapihalla

Vaikka kärsinkin melko vahvasta väriallergiasta, rakastan silti asuinaluettamme juuri sen värikkyyden ja ihanan tunnelman vuoksi. Tervetuloa mukaan meidän iltapäivävaunulenkille ihailemaan sitä!

Even though I suffer from pretty severe color allergy, I still love our neighborhood because of its colorfulness and lovely atmosphere. Welcome along to our afternoon walk to admire it!Päivän piristys, köyhän miehen kuntosali

:D

Delight of the day, poor man's gym


4 kommenttia:

 1. Hei NIIIN hienon näköstä seutua että jopa voisin muuttaa..:) Siis kerrostaloon takasin. En ehkä kuitenkaan, mut jokatapauksessa, JOS johonkin, niin tuollaiselle seudulle!

  VastaaPoista
 2. Kyllä viimenen kuva vie voiton kaikista! t. Kustaankadun kuleksija

  VastaaPoista
 3. Ajatella, ompa hieno asia tämmönen blogi! Kuulin tuon henkilökuvauksen (ilman nimeä) ääneenluettuna kerran, ja arvasin heti että se on se meijän Elli, kuin tätä kirjottaa..
  Hyvältä näyttää! Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Enni, on tämä kyllä niin kiva paikka etten oikeen haluais täältä enää minnekään. Paitsi ehkä just kerrostalosta pois, mutta kyllä tääkin menee!

  Tykätään eniten samasta kuvasta, sinä salaperäinen Kustaankadun kuleksija :D Kuleksi kylään taas pian!

  Sakke, kuulostaa siltä että oon ainakin osittain onnistunu saamaan tästä omannäkösen, huippu juttu!:) Nöyrimmät kiitosket kehuista ja tsempistä!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!