8.8.11

Pilkahdus väriä

Olohuone on tällä hetkellä ehdoton lempparihuoneeni kodissamme. Siellä näkyy myös ainakin toistaiseksi voimissaan oleva yhden värin innostukseni: olen aivan ihastunut kirkkaankeltaiseen. Väri on ihanan raikas piristysruiske ja sopii mielestäni hyvin pariksi tummanharmaalle.

Our living room is absolutely my favorite room in our home. There you can also see my ongoing enthusiasm in one color: I am really fond of bright yellow. It is a lovely fresh color and in my opinion it matches well with dark grey.


Matto, joka kiiltävän nukkansa vuoksi melko pian sai (haukkuma)nimen glamour, on Askosta. Ja kaikista epäilyistä huolimatta se on kestänyt mainiosti myös vauva-arkea! Vaikka täytyy kyllä myöntää, että välillä kyse on ollut vain ja ainoastaan onnesta, että se on säästynyt oksennuksilta ja muilta.. Myös koristetyynyt ovat Askosta. Divaanimalliksi ihanan siro sohva on Iskun kotimaista designia, malli Lokka. Kolossaalinen Ikean Expedit-hylly toimi edellisessä asunnossamme tilanjakajana ja saa kelvata ainakin toistaiseksi. Sen puolustukseksi mainittakoon, että siihen saa piilotettua mahtavan määrän kaikkea epämääräistä sälää! (Jota meillä ei tietenkään ole, mutta onhan sille hyvä olla paikka valmiina kaiken varalta:) Kattolamppu on onnistunut heräteostos jyväskyläläisestä lamppukaupasta, jonka nimeä en valitettavasti muista. Liike oli jo kiinni, mutta omistaja bongasi meidät näyteikkunaa katsomasta ja pyysi sisälle. Ja niin siinä kävi, että kaupat tehtiin. Myös olkkarin verhot ovat Vallilan valmistamat, kuosin nimi on Miriam.

The carpet, which very soon got the nickname "glamour" because of its sparkling tuft, is from Finnish furniture store Asko. And despite all the doubts, it has withstood well the everyday life with a baby. Although I have to admit that sometimes it has been pure luck that the carpet has been saved from vomit etc.. The pillows on the couch are also from Asko. The couch itself is Finnish design from Isku, model Lokka. The colossal Expedit-shelf by Ikea used to be a space divider in our previous home and it will do as a normal shelf at least for now. It has one clear benefit: it stores enormous amounts of the bits and pieces in the house! (Which we of course don't have, but it's good to have a place for them just in case:). The ceiling light is a successful impulse buy from a lamp store in Jyväskylä, the name of which I don't unfortunately remember. The store was already closed, but the owner saw us browsing their front window and invited us in. And as you can see, we made a deal! Living room curtains are also made by Vallila Interiors, pattern is called Miriam. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!