6.8.12

Pikapäivitys puhelimella

Hiljaista on ollut blogirintamalla. Olisin kyllä mielelläni kertonut teillekin meidän rojektin vaiheista, mutta nyt elämässä on ollut vähän liikaa kaikkea. Niin liikaa, että olen muun muassa huomannut unohtaneeni laittaa poikaselle uuden vaipan vasta siinä vaiheessa, kun pissiä on jo lattialla. Arvatkaa vain, montako vastaavaa tarinaa olisi kerrottavana. Ihmisen kapasiteetti todella on rajallinen..

Kiireestä huolimatta viime päiviin on mahtunut paljon hyvää. Saimme kuin saimmekin määräaikaan mennessä vanhan kodin tyhjäksi ja siivottua. Ei ehkä ihan niin siistiksi, että meidän äiti voisi muuttaa sinne (terkkuja vaan mammalle :), mutta muiden mittapuulla hyvinkin kelpoon kuntoon. Uudessa kodissa melkein kaikkialla on jo sähköt ja suurin osa omaisuudesta on löytänyt paikkansa. Olen niin onnellinen meidän ekasta omasta kodista.

Mutta olihan niitä, takaiskujakin. Näihin voi laskea ainakin yhden odottamattoman gluteeniton-kasvissyöjä-kaikki-luomua-ja-lähiruokaa-ei-muovikääreitä-ei-pakasteita-vieraan, yhden pieleen menneen vaatekaappisuunnitelman, joka sitten itse funtsittiin jotenkin toimivaksi, sortuneen ja omin ruuvein entistä ehommaksi kootun kaapin sekä pari vekkiä ja kuhmua poikasen päässä kaikenlaisen kielletyissä paikoissa keikkumisen seurauksena. 

Viimeiset pari kuukautta olemme eläneet mä niin odotan- elämää. On odotettu rempan valmistumista, muuttoa, mitä milloinkin. Nyt vielä odotetaan sitä, että viimeisetkin tavarat saisi paikoilleen ja pahvipaljouden roudattua kierrätykseen. Sen jälkeen tahdon yrittää elää taas hetkessä. Nauttia siitä mitä on ja olla odottamatta yhtään mitään erityistä. Ajatuksena ainakin kuulostaa ihan mahtavalta.

We've been busy - it's been quiet here in my blog. I'd have loved to tell you about our project but there has been simply too much going on at the same time. Anyway, here we are now in our new home. Happy, but exhausted. There are still some things to do though and lots of stuff waiting to be put somewhere. Can't wait to get all those things done. Can't wait to have nothing to wait for.
8 kommenttia:

 1. Oli mulla pari muutakin puhelimella näpättyä surkeaa kuvaa, mutta tää puhelimella bloggailu ei tosiaan oikeen vielä suju. Näkisitte vaan kun raivolla näpytän tätä ruutua ja tämä vaan tekee omiaan=en vaan osaa. Kohta toimii oikee netti taas, siihen asti kuulemiin.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemiin ja hyvää yötä! Ja tsemppiä! :)

   Poista
  2. Tsempit taisi auttaa kun tänään saatiin taas hommia paljon eteenpäin.:)

   Poista
 2. Happy New Home Elli! Can't wait to see what you do with it. x

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks so much, soon you'll see more because now we finally got the internet working too.:) x

   Poista
 3. Enjoy your new home!!

  Have a lovely day!

  Big hug!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. We sure will, thank you! x

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!