7.8.12

Tuntuu kodiltaHihhei, tunnelin päässä näkyy jo tyhjähköjä pöytätasoja sekä enemmän vapaata kuin tavarantäyttämää lattiapinta-alaa. Pitää olympialaisten (joita en ole ehtinyt katsoa minuuttiakaan) kunniaksi käyttää ihan paria urheilutermiä kuvaamaan tätä rutistusta: melkein maaliviivalla ollaan ja loppukiri on ollut suorastaan huima. Ja nettikin toimii, niin pääsen ihan kompuutterilta käsin kirjottelemaan. Luksusta, kun vertaa siihen eiliseen hikeennyttävään kännykkäplokkailuun.

Aika ennen remppaa tuntuu hirveän kaukaiselta, vaikka täällä oli vielä hyvin 60-lukulaista vain kuusi viikkoa sitten. Oli punaista muovimattoa ja ihanat koristekaakelit. Oli kellertävää ja kukertavaa tapettia ja tummanruskeaa kaapinpintaa.  Nyt jos joku tulisi tarjoamaan vastaavanlaisessa kunnossa olevaa residenssiä, täytyis harkita hyvin tarkkaan. Vaikka ehkä se menee niin, että tähän koko remppahommaan pätee sama laki kuin (kuulemma) synnytykseen. Ensimmäisellä kerralla ei osaa pelätä, kun ei oikein edes tiedä mitä kaikkea on tulossa, mutta toisella kierroksella karmii sitten siitäkin edestä. Katsotaan joskus pitääkö paikkansa, kummankaan kohdalla.

Ps. Kuvat on aika surkeita, illanhämärissä piti taas äkkiä kuvata kun saatiin
vihdoin se netti toimimaan. Ja tuo tilan kapeus oikein korostaa mun kameran surkeutta,
väsytystaistelu järkkärinostoluvan heltiämiseksi on käynnissä..:)

Hey, can you see the same as me: there's actually some open space on the counter tops! And not only that, almost all of the stuff from the floors have disappeared too. YAY!

It feels like it was so long ago when we started renovating even though it's only been six weeks. Back then this whole apartment was like a time travel to the 60's. But now it's on this century and I must admit I like the results a lot!

6 kommenttia:

 1. Vau! Ihan huima muutos. Nyt näyttää raikkaalta ja valoisalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuossa pieni ero vanhaan.:) Avaruutta ja valoisuutta lähdettiin pieneen tilaan hakemaankin, kiva kuulla että sun mielestä on siinä onnistuttu!

   Poista
 2. Todella hieno muutos. Nyt on ajanmukainen ja raikas keittiö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä 50 vuotta taitaa olla ihan riittävä ikä keittiölle siirtyä eläkkeelle ja tehdä tilaa nuoremmille ja vetreämmille :D

   Poista
 3. Wow! Työ tekijäänsä kiittää :) Allas ja tasot ovat ihan mielettömän hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee.:) Kiitos, tykätään itsekin juuri altaasta ja tasoista tosi paljon!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!