17.8.12

Tapahtuu keittiössäKeittiö näyttää ehkä päällisin puolin suht valmiilta, mutta muutamia asioita siellä vielä pitäisi hoitaa. Harkitun tyylikkäästi päällekkäin asetellut mikro ja kahvinkeitin odottelevat sitä päivää, kun saadaan niille asennettua jonkunlaiset ulosvedettävä hylly-patentit tuohon jääkaapin viereiseen kapeaan kaappiin. Siihen asti niitä täytyy pitää juuri tuossa, johdonmitan päässä keittiön ainoasta toimivasta pistorasiasta, joka on liesituulettimen päällä. Erittäin käytännöllistä, vai mitä?

Välitilaan molemmille puolille tilataan valkoiseksi taustamaalatut lasit (jolloin peittyy myös nuo epätasaiset telan jäljet hanan takaa). Ikkunan eteen alan metsästää kierrätyskeskuksista ja kirppareilta vanhaa pöytää, joka luultavasti saa ylleen jotain kirkkaanväristä maalia. Sen kaveriksi hommataan kaksi tällaista ja voila, meidän aamupalapöytäsysteemi on valmis. 

Myös lamppu tulee vaihtumaan mustaan Sectoon, joka meillä oli edellisessä kodissa ruokapöydän päällä. Mies oli lyönyt tuon Normin keittiön kattoon, kun ei ollut selvillä lamppusuunnitelmistani. Ehkä siksi, ettei niitä tullut ääneen sanottua. Hups.. Muutama muukin kommunikaatiokatkos on ollut tässä matkan varrella. Rouvalla on ollut valmiiksi päässä tarkat visiot useammastakin asiasta, joista mies on sitten kehittänyt omat yhtä tarkat versionsa, kun ei asiasta ole ollut sen kummemmin puhetta. Sitten täällä on käyty taistelua muun muassa sen kuuluisan kaapin paikasta. Mitä tästä opimme, no ainakin sen että voisi aukoa sitä suutaan vähän useammin jatkossa niin välttyy ehkä parilta kähinältä.

Ps. Jos on motivaatio-ongelmia imuroinnin suhteen, hanki valkoinen lattia.

Our kitchen might look finished if you just take a quick look, but the truth is there's still quite a bit of things to do. The microwave and coffee maker are stylishly on top of each other, because that corner's the only spot with a working power plug at the moment. We're going to make some sort of pull out shelves for those appliances into the narrow cabinet right next to the fridge and of course get the other power plugs done.

On both sides will be glass on the wall instead of wall tiles. In front of the window I want to have an old table painted in some bright color, together with two of these. That combination will make our breakfast table. Also the ceiling light will be changed to the black Secto one we had above our dinner table in our previous home.


10 kommenttia:

 1. Oi, tuo aamupalapöytäsuunnitelma tuoleineen kuulostaa hurjan kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin.:) Nyt pitäs vaan päästä siihen toteutusvaiheeseen!

   Poista
 2. Kiva on keittiö! Lattian väristä ja imurointimotivaatiosta samaa mieltä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo kummasti on kyllä kiinnostanut imurointi enemmän kun joka ikinen roskahippunen paistaa kilsan päähän tuosta valkoselta lattialta.. :)

   Poista
 3. Löysin blogiisi, muutaman mutkan kautta.. mistä hankitte keittiön kaapit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kun löysit.:) Kaapit on hankittu HTH:lta, ovimallin nimi on Next.

   Poista
 4. Teidän keittiö on niin kaunis! Ihan unelmaköökki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Kiki! Kyllä se sitä onkin, meidän toteutunut unelma.:)

   Poista
 5. Taputapu tähän!
  Jumankauta mitä edistystä siellä!
  Kaik on nii brändnyyhienoo että.

  Kuulostaa niin tutulta toi kommunikointihäröily.
  Eikä voi kun itteensä syyttää.
  Sitä edelleen unohtuu ettei se toinen näekään omia ajatuskuplia.

  Ps. Jos on motivaatio-ongelmia imuroinnin suhteen, hanki musta lattia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänkjuu! Ei tätä kyllä varmaan samaksi keittiöks tunnistais jos ei tietäis.:)

   Miten se onkin niin vaikea tajuta ettei toinen lue ajatuksia vaikka hyvin tunteekin. No, toivottavasti hetken taas muistaa.:)

   Voin uskoa että musta lattia on ihan yhtä hyvä imurointimotivaattori. Ostin kerran mustan aluslakanan ja se oli ISO virhe. Yhden yön jälkeen siinä näky jo niin paljon ihosta irronnutta kampetta ettei halunnut tietää miltä viikon päästä näyttää.. Nykyään käytetään sitä verhona :D

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!