24.8.12

Homma etenee
Eteisessä on maalisuti viuhunut, yleisesti ottaen vieläpä ihan onnistuneesti. Jos ei lasketa sitä tästäeitulemitäänapuagoogleeisieltäkäänmitäänlöydyräjäytänkökokoseinän- kohtausta, jonka liitutaulumaali sai aikaan. Minä vauhkosin, mies piti napit tiukasti korvissa ja jatkoi maalaamista. Ensimmäinen maalikerros näytti kyllä suorastaan järkyttävältä. Pinta ei ollut pimeässä tihrustaessakaan yhtään tasainen ja valkoinen kuulsi läpi sieltä täältä. Lisäksi yläosaan silmämääräisesti lätkäisemäni teippi oli vinompi kuin Pisan torni. Toinen kerros maalia teki onneksi ihmeitä ja vahingosta viisastuneena yläosan teippikin aseteltiin paikoilleen oikein vatupassin kanssa.

Aurinkoiseen välioveen olen oikein tyytyväinen, vaikka myönnetään nyt, että sekin aiheutti minussa alkuun pienen sävydepiksen. Maalien ostaminen on totta vie hankala laji, kun väri näyttää lopullisessa paikassaan aina niin erilaiselta kuin niillä 5x10cm liuskoilla. Nyt täällä sitten pohditaan, maalataanko oven puuosat valkoisella vai mustalla. Tällä hetkellä olen kallellaan valkoisen puolelle, koska se saattaisi saada tuon keltaisen sävyn näyttämään vielä vähän kirkkaammalta.

We have made some progress again here. The glass on the door is now bright yellow and one wall got some chalkboard paint on it. The chalkboard looks great now, but I can tell you that after the first layer of paint I was ready to explode the whole thing. Luckily another layer made a huge difference and now it looks just the way I want it to look. 

10 kommenttia:

 1. Love the chalkboard paint in the wall, your place is looking great everyday!

  Enjoy your weekend!

  xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much Mariela, I like the changes we did there too!

   You too have a lovely weekend!

   (you should see the whole place, it doesn't look that great every day but it's okay :D )

   Poista
 2. Hjuva liitutauluseinä! Ollappa minullakin joskus se torppa, mihin maalaan tommosen keittiön seinänpätkän. Ja kirjottelen E:lle ja A:lle terveiset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikoo kommee. Kyllä se sullakin vielä joskus on! Luulisin, ainakin jos oot se kenen luulen sun olevan :D

   Poista
  2. :D laiska sisko, joka ei jaksa luoda itselleen profiilia.

   Poista
  3. Jee, arvasin oikein.:)

   Poista
 3. Upian näköstä!! Ihana seurata tätä projektia täältä kaukaa :) toiv. Joku päivä iteki omaa laittamassa! T nadu
  Ps musta ja valkonen passaa kyllä molemmat väriksi oven puuosiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Mäkin ajattelin että "joku päivä" vielä puoli vuotta sitten ja kappas tässä sitä ollaan.:) Elämä yllättää välillä.:)

   Poista
 4. No täällähän on pistetty telat viuhumaan, kyllä huomaa että oon ollut ite jossain remppadepiksessä kun en oo yhtään blokeja lukenu. Oliks tää se röpelölasiovi johon piti kekkaa joku piriste? Meillä samantapasia ovia täällä eteisessä ja oon phtinut ja pohtinut. Antaako olla vai vetäiskö maalia pintaan. Pelkään että pimenee. Vintti on nyt entuudestaan, mut näkeekö sitä laittaa enää kenkiä jalkaan.
  Näyttää tosi hyvältä. Toi keltanen on tosi namukas.
  Ja edhottomasti valkoset raamit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri se röpelölasinenhan tuossa komeilee. Raamit on jo maalattu valkosella ja tykkään!

   Meillä tuo on väliovi, eli valoa sen läpi ei joka tapauksessakaan olis tullut niin siksi oli helppo päätös vetää maalia pintaan. Kunnon valaistusratkasut teillä kehiin ja jotain kirkasta väriä tai valkosta lasipintoihin, vois tulla hyvä luulen?

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!