26.7.12

Kurkistus keittiöönNyt loppuu se jännityksessä pitäminen: vihdoin keittiö alkaa olla valmis ja tässä on muutama kuva todisteeksi. Vielä täytyy laittaa uuni ja astianpesukone paikalleen sekä muutama sokkeli, listoja ja sähköjä. Sitten saakin jo heittää mäkeen nuo ihanan pirtsakat vaaleansiniset suojakalvot ja paljastaa kaapit kaikessa valkeudessaan. 

Keittiö on tietenkin edelleen yhtä pieni kuin ennenkin, mutta yläkaappien jättäminen pois toiselta puolelta avartaa tilaa hurjan paljon.  Avaran vaikutelman lisäksi olen erityisen tyytyväinen liesituulettimeen sekä tason ja altaan väriin. Hyväkuntoinen hana on ainoa asia, joka vanhasta keittiöstä pelastettiin ja sekin sopii kokonaisuuteen tosi hyvin. Huh ja jes. Ei valittamista ollenkaan!

Huomenna tulee odotettu vieras kaukaa Australiasta asti, joten päätettiin suosiolla muuttaa vasta ensi viikon alussa ja keskittyä viikonlopun ajaksi nauttimaan harvinaisesta seurasta. Lisää juttuja uudesta kodista tulossa siis taasen seuraavalla viikolla!

Here it is finally, our new kitchen! There are still things to do though as you can see. The oven and dishwasher need to be moved to their right places and a couple of other little things has to be done. After that we'll be able to remove those lovely light blue protective coatings and reveal the glossy white cabinets.

Naturally the kitchen is still as small as it has been but I think the fact that we don't have any upper cabinets on the other side makes it look more spacey. I'm also very happy about the kitchen hood as well as the color of the counter and the sink. Nothing to complain about at all!

Tomorrow we'll get a special guest all the way from Australia and that's why we decided to move our stuff in the new home next week instead of this weekend. For a couple of days we just want to enjoy the company of a rare visitor!


14 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 2. Uih, se on upea! Arvelinkin, ettei tuo sininen ole ehkä se lopullinen väri :) Laitoin meidän hääpäivänä samanvärisen lakanan suojakseni kun ajettiin omalla autolla kuvaukseen, kun se varsinainen hääauto oli käytössä vasta myöhemmin. Kuvaaja odotti puistossa kun nousimme autosta ja näki ensimmäisenä sen lakanan, jota ojentelin suojakseni. Hän oli kuulema vähän säikähtänyt, olenko vaihtanut puvun väriä :D Olisi kieltämättä ollut aika erikoinen väri, vaikka ei se pukuni valkoinen muutenkaan ollut. No tulipas pitkä selostus... Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei kyllä olis tuota sinistä ehkä kuitenkaan valittu.:) Oli vaan pakko vähän laittaa kuvia jo, vaikka nuo suojat onkin vielä paikallaan.

   Hauska tuo pukutarina! Olis ollut kiva nähdä sen kuvaajan ilme :D

   Poista
 3. Ensisilmäys tekstiin ja olin tipahtaa tuolilta, vaaleensiniset kaapit??? Ei se väri ehkä muuten niin pahasti järkyttäis, mut sinut tuntien kumminkin... Mieletön liesituuletin! Kohta pääsette jo muuttamaan, vähänkö mukavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, arvasin että säikäytän aika monta näillä kuvilla :D Ei ehkä edes olis paha väri jonkun muun keittiössä, mut ei tosiaan meillä. Me kyllä niin odotetaan jo että päästään uuteen kotiin!

   Poista
 4. Wow! you are going to have an amazing kitchen, congrats!
  Have a wonderful weekend with your lovely family and guest!
  Big hug!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks Mariela, I think so too that it's going to be awesome.:) You too have a nice weekend!

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Kyllä ihminen on hassu kun voi olla jostain tuollasesta tavarasta niin kovin onnellinen..:)

   Poista
 6. Hienoa, ootte todellakin ahertanu siellä! Keittiö näyttää hienolta ja muutenkin varmasti tulee hieno kämppä, kuvia lisää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, niin ollaan. Erityiskunniaa täytyy kyllä antaa tuonne miekkoselle päin, se siellä on enemmän ehtinyt (ja osannut) tehdä. Kuvia on tulossa heti kun kerkee, tänään vielä viimeset muuttohommat ja sit alkaa helpottaa!:)

   Poista
 7. Nimetön3/8/12 22:59

  Hyvältä näyttää!! Tää ei yhtään auta mun orastavaa keittiöremppakuumetta :) Onko siellä jo maalailut maalailtu vai vieläkö ois avuntarvetta?

  -Kukkis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt näyttää vielä paremmalta ilman noita suojakalvoja, varo vaan ettei kuume pahene.;) Kyllä enimmät maalailut on jo tehty, väliovia ja sen sellasta pitää vielä sutia tuolla meidän remppahuoneessa mut ne on pientä. Kiitos kuitenkin avuntarjouksesta!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!