19.7.12

Keskeneräistä vieläkin1-vuotiaan näkemys tämänaamuisesta kaaoksesta. // The chaos of this morning seen by our 1-year old
Viimeisiä aamuja vanhassa kodissa viedään. Samaan aikaan en malta odottaa ja kauhulla odotan ensi viikkoa. En malta odottaa sitä, että uusi koti valmistuu, mutta sitä ennen on vielä älyttömästi tekemistä. Pakkailua, muuttoa ja remppailuakin vielä. Aikataulut venyy ja paukkuu, kun aina tulee jotain mitä pitääkin vielä vähän fiksailla ennen kuin pääsee siihen vaiheeseen, jossa kuvitteli tässä vaiheessa jo olevansa. Kuulostaa varmaan tutulta, kohtalotoverit.. Niin, ei siis ole vielä tarjolla kuvia valmiista keittiöstä. Mutta ensi viikolla on, koska silloin täytyy saada aikaan ihme ja aikomuksena on tehdä se.

Pariin kompromissiin on kylläkin jouduttu päätymään tuon ihmeen aikaansaamiseksi. Parkettilattioiden hionta jätetään suosiolla myöhemmäksi ja poikasen huone on todennäköisesti vielä kesken kun muutetaan. Kumpikaan ei kuitenkaan ole katastrofi. Lattian kanssa oppii varmasti elämään, koska ei se mikään susiruma tuollaisenaankaan ole. Ja poju mahtuu edelleen mainiosti majailemaan meidän kanssa samassa huoneessa niin kuin tähänkin asti. En tiedä olisiko laitettu sitä muutenkaan vielä omaan huoneeseen nukkumaan, mutta kaikki lelut ja muut roippeet siirrän ilomielin pois olohuoneesta heti kun siihen on mahdollisuus.

Pidän siis teitä vielä jännityksessä ja paljastan kuvia lopputuloksesta vasta ensi viikolla. Sitten kun ehdin koneelle. Pysykäähän linjoilla!

Ps. Älä säikähdä, meille ei ole tulossa kaikkia kuvan maalisävyjä. Innostuin vain rautakaupassa napsimaan näytteitä. Harmaan valinta oli yllättävän hankalaa.

Sorry, still no pictures from the new home because we're running late on our schedule. Next week is going to be crazy, we have to finish everything, pack and move our stuff. Which means we have to compromise a bit. We'll leave the parquet as it is for now and polish it sometimes later on. Our little one's room won't be finished either. That's okay though, because I don't think he would have moved into his own room yet anyway.

So hang on there, next week I'll have to have something new to show you!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!