5.7.12

Loma meni, kesä tuliMutta minkäs teet. Onneksi on muutakin ajateltavaa kuin huimasti parantuneen lomasään kadehtiminen. Esimerkiksi voi yrittää sumplia kahden vuorotyötä tekevän aikuisen ja yhden kauas kesäpäiväkotiin siirretyn lapsen arkea toimivaksi. Kuviota ei ainakaan helpota se, etten ehtinyt ajoissa toivoa vuorojani, joten meillä on nyt miehen kanssa kuukauden sisällä peräti yhdeksänä päivänä iltavuoro yhtäaikaa. Ei kai siinä muuten mitään, mutta päiväkoti on viiteen asti auki. Apua työkaverit, suku ja ystävät..

Lisätäänpä soppaan vielä sopivasti hajonnut auto ja nelinumeroinen lasku niin alkaa olla valmista. Ai niin ja onhan meillä se pahasti kesken oleva remonttikin.

Niin missä niitä hermoja myytiinkään? Saiskos sieltä ehkä myös lisätunteja vuorokauteen? 
Ehjiä autoja? Klooneja? 


Ps. Remonttiapdeittiä tiedossa heti kun ehdin sinne asti katsomaan miltä näyttää. Toivottavasti pian ja toivottavasti hyvältä.

2 kommenttia:

 1. oon koittanu lähettää täältä hermoja ja pitkiä piuhoja mutten tiiä onko tullu perille ku niitä on nykyään ihmeen hyvin riittäny täälläpäin. toivottavasti ootte selvinny siellä paremmin ku jotenkuten.<3
  tossa tilanteessa varmaan tekis mieli pitää plokkausloma mutta täällä kyllä ootellaan remonttiapdeittiä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh mitä päiviä on ollu, nyt viimein ehdin tännekin asti jotain kirjottaa. Kiitos kaikesta mitä lähettelit, niille on tosiaan ollu tarvetta ja välillä on iskeny ihan pulakin.:) Mut ei tää rojekti meitä kaada vaan toisin päin, oon päättäny niin.

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!