1.5.12

Vappuhöpinät


Poikasen vappupallo unohtui ostaa ja yo-lakkikin jäi kaivamatta kaapinperältä. En kyllä olisi sitä osannut pitääkään, vaikka olisin käsiini etsinytkin. Jotenkin tämä vapputouhu lakkeineen on aina tuntunut minusta vähän hassulta. Eikö se olisi vähän enemmän työväenjuhlalle sopivaa, jos ihmiset vetäisivät Hankkijan lippis tai raksakypärä päässä kylillä? Nojoo, ei varmaan olis mikään hitti, enkä taitaisi itsekään lähteä siihen ralliin, mutta tulipahan mieleen.

Yhden asian sentään olen minäkin valkolakkikapinallinen osannut tänä vappuna: ähkyyn asti syömisen. Eilen työpaikalla pöydät notkui kaikenmoisia herkkuja ja illemmalla käytiin vielä kylässä entistäkin parempien appeiden äärellä. Mietin tässä vain, voiko hiivan yliannostukseen kuolla.. ja siirryn munkkikipon äärelle vapaapäivän viettoa jatkamaan.

Hupsunhauskaa vappua teille kaikille, riippumatta siitä, 
millainen lätsä päälaella keikkuu vai keikkuuko mikään!

2 kommenttia:

  1. Tsih, minäkin söin itseni ähkyyn. Ja lakkia en ole minäkään osannut käyttää. Mietin jopa sen heittämistä jonnekin, kun mitä sillä tekee... (vähän radikaalia ehkä :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En minäkään taida sitä kuitenkaan roskiin heittää, olkoon tuolla kaapissa. Eihän sitä tiedä, ehkä sit 50 vuoden päästä heitän sen ajan kellastaman lätsän oikein ylpeydellä päähän vappuisin.:))

      Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!