17.5.12

Työkalossit


Pakko esitellä teille, kun mä niin tykkään näistä kopottimista. Ja mikä parasta, näiden eteen ei edes tarvinnut ravata suu vaahdossa ympäri kaupunkia: kenkäesittelijä kantoi kasan vaihtoehtoja suoraan työpaikalle ihmeteltäväksi ja sitten oli enää vain tehtävä (helppo) valinta. Kyllä siinä niin laiskaa shoppailijaa hemmoteltiin. Edelliset työkenkäni olivatkin ihan sananmukaisesti kalossit, joten vaihtelu ei tosiaan ollut pahitteeksi. Ja vaikka näissä onkin aika paljon korkoa, ei jalat ole olleet vielä moksiskaan näiden parin kuukauden aikana, jotka olen jo näillä kipitellyt.

Sitten ihan mielenkiinnosta pientä gallupia: oletko korkkari-ihmisiä, vai matalampien kantojen ystävä? Itse lukeudun ensimmäiseen porukkaan. En tiedä olenko vähän turhamainen, liian lyhyt vai vain pahasti itsetunto-ongelmainen, mutta tunnen oloni usein paljon itsevarmemmaksi korot jalassa. Aina välillä mukavuudenhalu toki voittaa ja vedän jalkaan ballerinat, lempparini matalista kengistä. Joskus iskee myös tennariolo, mutta muuten viihdyn kymmenisen senttiä maanpintaa korkeammalla.


I have to show you my work shoes, because I like them so much. And the best part is, I didn't have to run around the city to find these: a shoe salesman came to our workplace with a pile of pairs to choose from. My previous ones certainly were not the most beautiful ones, so I was more than happy to find these. And despite the quite high heels, they are still very comfortable.

Now I'd like to know whether you my readers prefer high heels or flats? I definitely prefer the first option. I don't know if it's a little dumb, but I do feel more confident while wearing high heels. My favorite flats are ballerina shoes and occasionally I also feel like wearing sneakers, but mostly my choice is high heels.

4 kommenttia:

 1. Hienot työkopottimet!

  Itse olisin mielelläni korkkari-ihmisiä, rakastan korkokenkien ulkonäköä. Koska olen kuitenkin sen verran pitkä (ja mukavuudenhaluinen), sipsuttelen yleensä arkena ballerinoissa ja satunnaisesti myös tennareissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon niin avuttoman lyhyt, että muutama lisäsentti on tosi tervetullutta.:) Välillä mullakin on kyllä vähän pidempiä mukavuudenhalukausia, mut sitten viimeistään talvisaappaiden myötä palaan korkkarikansan vahvistukseksi.:)

   Poista
 2. Mä olen vastaavasti vain ja ainoastaan ballerina ja tennarityyppi. Tämä saattaa johtua osittain Anan pituudesta, mut en oo kyllä ennen sen kanssa olemistakaan omistanut moniakaan korkkareita. Juhliin vaan..:)

  Tennarit on ihan parhaat jalassa, ja niillä siis mennään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojuu ei tuota minunkaan miekkosta ole paljolla pituudella lahjottu, mut kyllä mulla saa kuitenkin vähän korkoa olla enkä siltikään mene vielä ohi siitä ;)

   Siinä oon kyllä sun kans samaa mieltä, että tennarit on parhaat jalassa. Toisaalta monet korkkaritkaan ei oo ollenkaan huonoja, se riippuu niin kengästä.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!