6.5.12

Silmäniloa sunnuntailleImage sourceLamppuholisti on taas vauhdissa ja rakastunut korviaan myöten. Nämä mun uudet ihastukset on paperista taiteltu origamitekniikalla ja näitä voi ostella hollantilaisen Studio Snowpuppen Etsy-kaupasta. Jos voi. Meillä kun tilanne on se, ettei yhtään ainutta kattovalon paikkaa ole vapaana. Holisti on täyttänyt ne huolella eikä mikään tämänhetkisistä lampuista ärsytä niin paljoa, että viitsisi vain vaihtamisen ilosta ostaa uutta tilalle.

Ehkä sitten sinne mahdolliseen uuteen kotiin mahtuisi vielä yksi.. Asunnonmetsästyksessä tilanne on tällä hetkellä se, että löydettiin yksi kohtuuhintainen rempattava kämppä. Pohjakin olisi toimiva, kun ihan pikkusen muokkailisi ja vaihtaisi vain kolmen huoneen paikkaa keskenään. Rouva vähän innostui pohjakuvaa tutkaillessaan. Onkohan liian iso pala purtavaksi ensi kertaa remppaaville, sitä tässä nyt mietitään. Huomenna uskaltaudutaan kuitenkin näyttöön kuikuilemaan ihan paikan päälle, josko siinä olisi  oikeasti potentiaalia.

Lampaholic is on fire again and have fallen hopelessly in love. These new loved ones are made out of folded paper and you can get these from Etsy shop of Studio Snowpuppe. If you can. The situation in our home is that there are no spots available for any ceiling lights. This lampaholic living in here has filled all the spots carefully and none of the existing lights bore me so much that I'd feel like replacing them just for fun.


6 kommenttia:

 1. Vau mitä valaisimia! Tiedätkö, meillä on tarvetta ties kuinka monelle.. ja voi hyvin olla että eräs noista lähtee vinkkisi ansiosta tilaukseen. Iso kiitos inspiksestä :)

  Onnea näyttöön!

  VastaaPoista
 2. Juu, onnee näytölle! Ja remppapelot pois vaan, tehdessä oppii. Me kun aloitettiin oma remppa, meni moni asia pyllylleen ja nyt jälkiviisaana (ja huomattavasti remppataitoisempana) ne tekisi mieluiten kokonaan uusiksi, mutta toisaalta: oma koti on oma koti, ja sitä on aikaa sitten seuraavat vuosikymmenet rauhassa laittaa. :)

  Komiat on lamput, en uskalla seurata linkkiä.;)

  VastaaPoista
 3. M: Eikö ole hienoja! Ei muuta kun klikkailemaan ostoskoriin, sopis varmasti hyvin teille!

  Dooda: Kiitos rohkasusta, kyllä me ainakin kattomaan mennään ja jos hyvältä näyttää niin yritetään olla jänistämättä. Lähinnä mä pelkään et ollaan toistemme kurkussa kiinni siellä remppasotkun keskellä kun hommat ei mee putkeen.. :D Mut totta kyllä, ettei muuten voi oppia kuin tekemällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai, jos oikeesti tuntuu että kolahtaa niin eiku remppaamaan! Mekin aloittettiin ihan ummikkona ja tykkään edelleen pikku luukustamme... Ja vielä eletään sovussa saman katon alla! ;)

   Poista
  2. Heh, ehkä meilläkin on sit toivoa ;) Ei vaan, kyllä kai te ootte muutenkin vähän sopusampia kuin me :D

   Kolahtaahan tuo kämppä, mut pelottaakin. Me ei kuitenkaan olla mitään synnynnäisiä händimänejä :D Mut kiinnostusta ja intoa löytyy kyllä, niin kai se alkuun riittää. Taidot karttuu sit tehdessä, toivottavasti.:)

   Poista
  3. Ollaanhan me varsin sopuisia aina muiden nähden. ;)

   Vau, kuulostaa siltä että meillä ei oo kohta enää autopaikkaa lentokentän läheisyydessä...

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!