1.5.12

Kesämies

[Oho, vois ehkä ottaa ens kerraksi tuon Swing-tarran pois]
Nyt on tuliterät arskat ja pipo, kesä saa tulla! 

Tästä jätkästä tulee niin kulmakunnan coolein kesäpikkumies. Pitäkäähän varanne, kaikki hiekkalaatikoiden pikkumimmit! Ja ihme kyllä, nuo uudet lasit on jopa pysyneet päässä suurimman osan ajasta alun ihmetyksen jälkeen.

Oltiin niin täpinöissään kun nämä kakkulat löytyi ettette uskokaan. Jos nähkääs kauniisti muotoilee, niin en oikein siedä niitä sinivihreäkeltasia tai Cars-hahmoilla koristeltuja versioita, mitä useimmissa paikoissa on lapsille tarjolla.

Look at him, all set for summer with his brand new sunglasses and beanie!

He's so going to be the coolest little summer man around here. Watch out, all the little girls hanging around at the sandpit! And yes, surprisingly he's been happily wearing the new glasses after a bit suspicious start.

You can't believe it how thrilled we were when we spotted those glasses. The thing is, if I say it nicely I don't really like those blueyellowgreen ones or those that have Cars- figures on them. And that's pretty much what most of the places have to offer for kids..

6 kommenttia:

 1. Tarra lisää vaan katu-uskottavuutta...ihanaa että kekattu tehdä lapsille vihdoinkin jotain muutakin kun niitä karseita kakkulamalleja joita hyllyt tuntuu vaan notkuvan. Ja toi muotohan on juuri niin "swing"! :)

  Erehdyin vähän pesemään poikasten lippiksiä ja eka huoli oli että "mihin ne tarrat on hävinny?!"
  Taidan erikeepparoida ne takas.

  Tajusin muuten just et sun blogin nimihän pitäis olla mööpELLI. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä katu-uskottavuutta en kyllä tullutkaa ajatelleeks, katotaan saako swing sittenki jäädä.:) Ja se piti vielä lisätä, et hyvähän mun on mesota kun saan vielä valita kaikki poikasen kamppeet. Mun tuurilla se kuitenki tykästyy niihin Carseihin ja sit niitä lopulta joudutaan ostamaan :D

   Hih, no tottakai tän pitäs olla mööpElli! Miten kukaan ei oo keksiny sitä aiemmin. Tai mun nimimerkkierkki voi olla se, niin erottuis näistä muista lokimaailmassa pyörivistä elleistä :D

   Poista
 2. Oi kesämiäs, vaudeville! Suloinen on pikkuruinen ja rillit päheet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on närreet!:) Vähän kesäsempil luukki olis kyllä ilman tuota haalaria, mutta eiköhän sekin aika tuu kun sen saa heittää nurkkaan.

   Poista
 3. No siis todellakin on cool! Ja kyllä, meillä ollaan ihan samoilla linjoilla; miksi ihmeessä joka asiassa on tarjolla juuri niitä Cars-hahmoja tai muita. Meillä ei voida sietää mitään niitä Disneyn tai muun hahmoilla väritettyjä tavaroita. Jopa pyöräilykypärää sai etsiä kissojen ja koirien kanssa, ettei tarvinnut ostaa jollain hemmetin luurangoilla koristeltua mallia, lapselle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ymmärrä minäkään. Miksi KAIKEN lastentavaran täytyy olla jollain hahmolla kuvitettu? Tai ällövaaleansinisiä. Puistattaa.. Enkä edes usko, että ollaan mikään raukka vähemmistö tän mielipiteen kanssa, niin ihme ettei tarjonta vastaa kysyntää. Täytyykö tässä alkaa itse valmistaa kivoja kamppeita lapsille että saa mitä haluaa? :D

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!