20.5.12

Hajamielisen hätävara


Arvatkaa naurattiko, kun avasin (kyllä, mukana olleilla avaimilla) perjantai-iltana kotioven ja huomasin sen taakse maalarinteipillä ripustetut avaimet. Taitaa tuo mies tuntea minut touhottajan vähän liiankin hyvin. Ajatteli varmaan, että parempi pelata varman päälle. Eipähän tarvitse sitten illalla alkaa miettiä rouvalle väliaikaista sijoituspaikkaa, kun se uuno on kuitenkin juuri tänään lähtenyt ilman avaimia liikenteeseen.

I laughed so hard when I opened our front door on Friday night (yes, with the keys that I had with me the whole day) and noticed these other keys hanging on the inside of the door. My husband sure knows me and my absent-mindedness too well. He must have thought that he'd better play it safe, so in the evening he doesn't have to try to figure out a place for me to go for the next two nights.

8 kommenttia:

 1. Hahaha! Hyvä Ripe! :D

  VastaaPoista
 2. Siellähän pidetään huolta! :D

  VastaaPoista
 3. Hahaha, voi kun olis joka päivä tämmöinen palvelu! :D Nimim. kolme kertaa avaimet sisällä tänä vuonna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh voi ei, kolme kertaa muutamassa kuukaudessa on kyllä jo aika hyvä saldo :D Sun täytyy teipata yhdet avaimet käsilaukkuun.;)

   Poista
 4. :D Tosi kätsä, pääsee naapuritkin lainaa sokeria ihan millon vaan! Mikä se teidän osote olikaan? ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kannata kyllä tämän hunsvottien huushollin varaan laskea sokerinlainaajien tai -varkaiden, nimittäin kovin on epävakainen valikoima :D Ainoa minkä olemassaolon voin taata on valo jääkaapissa että jos nyt sellaselle on tarvetta niin tervetuloa..:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!