11.4.12

Suuri huijaus
Yleensäkin on kai niin, että kaikista hypetetyimmät nähtävyydet ei läheskään aina ole niitä hienoimpia. Silti sitä usein ajattelee, että kyllä niissä jotain maineensa veroista täytyy olla. Suurin pettymys itselleni on ollut Sydneyn oopperatalo. Miksiköhän siitä näytetään aina kaukaa otettuja kuvia? Varmasti siksi, että silloin sen hieno muoto näkyy kokonaisuudessaan (uskomattoman hienosta arkkitehtuurista olen kyllä minäkin samaa mieltä muiden kanssa). Veikkaanpa kuitenkin, että suurin syy hajuraon pitämiseen on se tosiasia, että pytinki on päällystetty jollain pahaisilla vessanlaatoilla!

Olin niin odottanut auringossa hohtavaa marmoria tai jotain muuta yhtä ylellistä. Mutta ei. Kattokaa nyt noita ajan patinoimia kellastamia laattoja! Mitä peliä tämä nyt on?

Oletko sinä pettynyt johonkin ah-niin-suureen ja mahtavaan nähtävyyteen?

I guess it's a fact that all the most hyped sights aren't actually the coolest at all. Anyhow, you'd think there's something about those places that makes them worth all the attention. The biggest disappointment for me so far has been the Sydney opera house. Ever wondered why they always seem to just show pictures of it that have been taken from far away? Probably because that way you can see the amazing shape of the whole building. My guess is, that they don't want people to see the ugly bathroom tiles it's actually covered with.

I had expected marble gleaming in the sun or something as luxurious as that. But no. I mean look at those yellowish tiles! What in the world is this?


Have you been disappointed in any world famous sights?

3 kommenttia:

  1. Kyllä olen! :) Taipei 101 oli minusta illalla aivan naurettava neonvaloineen! Eihän tuollaista rakennelmaa saa pilata millään kirkuvilla jouluvaloilla! Päiväsaikaan se sitten näyttikin jo vähän juhlallisemmalta...

    VastaaPoista
  2. Noniin, tunnustetaan sitten tähän väliin maalaisuuteni: en oo ihan varma mikä tuo Taipei 101 on :D Villi veikkaus, joku kuuta hipova pilvenpiirtäjä? (Kiitos googlen, nyt tiedän että se on juurikin sellainen:)

    VastaaPoista
  3. Jeps... ja sieltä googlen ihmemaasta varmaan löyty myös kuvia siitä, mitä tarkoitin. :)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!