6.4.12

MuistinpasArvatkaa ystäväiset mitä, ihme tapahtui tuossa männä viikolla. Uusi kalenterin sivu oli juhlallisesti ajallaan seinällä! Tässä voi melkein jo sanoa ylittäneensä itsensä, kun aiemmin en uskaltanut toivoa saavani oikeaa kuukautta ajoissa esille edes loppuvuodesta. Juhuu!

Ennen läiskäisin aina kalenterinsivun kiinni seinään kaksipuoleisella teipillä, mutta nyt se oli päässyt loppumaan. Oli otettava käyttöön tavan teippi, josta hetken mielijohteesta muoksin tussin avulla köyhän miehen trenditeippiä. Vähän surkea esitys tuo ehkä on ja kohtalaisen vinksahtaneita nuo viivat, mutta tämä onkin nyt sitä yksilöllisyyttä, juunou.

Kalenterin neitonen on jo hyvinkin keväisissä tunnelmissa. Ihan tuohon samaan fiilikseen ei tosielämässä vielä pääse parhaimmallakaan mielikuvituksella, kun räntää lentää vaakatasossa silmille vaunulenkillä.. Jospa sää kuitenkin alkaa vielä suosia teitä pääsiäislomailijoita (meillä tehdään töitä :/ ). 


Leppoista pääsiäisenaikaa itse kullekin!


Guess what my friends, I managed to get this month's calendar page on the wall right on time last Sunday! I'm so proud of myself because earlier on I was sure I would remember to change the page on time probably on November..

In previous months I've used double sided tape to attach the page on the wall, but now I had run out of it. I had to use the basic tape instead, which I modified on a whim to a trendy tape by using a marker pen. It didn't turn out perfect and the lines are not straight, but this is uniqueness, you know.

The girl on the picture seems to have pretty springlike vibe. You can't get the same feeling in reality, because it's snowing all the time.. Hopefully weather will be nicer for all of you Easter vacationers later on (we are both working during the weekend :/ )

Happy Easter everybody!

Ps. Kuvat iPhonella hämärässä=huikea kuvanlaatu, onnistuin taas unohtamaan kameran laturin vanhempien luo. Postia odotellessa.. 

2 kommenttia:

 1. Nou hätä kuomasein, meillä eletään kalenterin mukaan vielä maaliskuuta... ;D
  BTW toi sun värkkäämä trenditeippi on alkuperäistään parempi. Ihan huippu. Tää on SE uus juttu sanon mä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katotaan taas mikä on tilanne taas ens kuussa, tää oli niin harvinaista nohevuutta multa :D

   Heh no juu, on nuo ainakin kivemmat kun pelkät tavan teipit mut muusta en kyllä tiedä.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!