2.4.12

Sinne hujahtaisi


Vastarintama-blogin M heitti hauskalla kuvitteluhaasteella. Mihin käyttäisin 500 €, jos nuo rahat annettaisiin käyttöön tarkoituksena käyttää koko summa sisustamiseen? En tiedä pitäisikö huolestua vai olla mielissään, kun tämän tekemiseen meni kauan. Näihin neliöihin ei kylläkään enää paljoa enempää tavaraa viitsi tunkea, että mahtuu itse vielä sekaan. Siksi kai en ole tositarkoituksella paljon mistään viime aikoina haaveillut. No, sitten kun vauhtiin pääsin niin kyllähän sitä ostettavaa kuitenkin kertyi koko rahan edestä.

En pahastuisi, vaikka meille muuttaisivat: Hayn DLM-pöytä                                                      159e
                                                             Contraforman UHU-seinävalaisin poikasen yövaloksi    60e
                                                             Cult Designin Kub-saippuapullo kylppäriin                    21e
                                                             Varpusen iso säkki leluille                                             52e 
                                                             Muovon pehmeä rahi                                                    ?  e

En tiedä, paljonko tuo rahi maksaa, mutta eiköhän sen parilla satasella saisi. Luultavasti jotain jäisi vielä ylikin ja lopuilla rahoilla voisin ostaa vaikkapa jonkun kivan posterin tai kortteja seinälle. Vaikkapa tämän 15 dollarilla Ork Postersilta.


Juhlallisesti tarjoan 500 euroa eteenpäin Doodalle, Kikille ja ONIAlle. Olokeepa hyvät, ottakaa tai jättäkää!
(melkosen kivaa tämä virtuaalinen rahanjakelu:)

This challenge that I got from the blog Vastarintama, was about imaginary shopping. If I was suddenly given 500 euros to spend just on interior items, I'd buy the things pictured above. I don't know whether I should feel worried or relieved because it took me awful lot of time to come up with the things I'd want to get. Maybe because we don't have a lot of room for new things in our rather small home, I haven't been dreaming of a lot of stuff lately. But when I finally got started it wasn't very hard to "spend" that 500 euros after all..

6 kommenttia:

 1. Kiva! Totesin tuossa miehelleni, että suattaapi olla, kun oikein näitä mietin, lähtee vielä lapasesta. Että menee muutakin kuin virtuaalirahaa (vaikka hei, jos maksaa visalla, sehän on vähän kuin virtuaalirahaa:D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaara tässä kyllä on. Mut me just vingutettiin vähän virtuaalirahaa uuteen turvaistuimeen, niin saan kyllä unohtaa kaikki nämä haaveet.:) Mutta onneksi aina voi unelmoida!

   Poista
 2. Kiits Elli, tuhlasin jo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän kävi äkkiä.:) Ja mainio lahja ne 5000 ekeä itselle, miksen ite tuota keksinyt :D

   Poista
 3. Tosi kivoja virtuaaliostoksia :) Kiitos posterivinkistä, mun on varmaan pakko tilata samantyylinen mutta aivoista. Enhän mä niitä tarpeeksi töikseni katselekaan... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mua rupes kiinnostamaan, MITÄ sä oikeen teet työkses?:) Se posteri aivoistakin on kyllä makee, varsinkin kun siinä alla lukee se "thinking cap" :)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!