20.4.12

Ihana mieheni mun


Blogeissa kiertelee haaste, jossa pitää kertoa 8 hyvää asiaa itsestään. Minut haastettiin tekemään vastaava, mutta miehestä. Teki tosissaan gutaa oikein pysähtyä miettimään, että kuka tuossa vieressä tätä elämänpolkua jolkottelee, ja miksi. Kakkavaipantuoksuisessa arjessa ne toisen hyvät puolet tuppaa välillä hämärtymään. Tässä siis vähän siirappia, 8 asiaa joita rakastan miehessäni:

(ps. sisustuksestakin ja muista sellaisista tulossa pian taas postausta pitkästä aikaa, sain vihdoin kameran laturin lainaan:)

1. Sinulla on mahtava huumorintaju ja juttuja, jotka saavat minut takuuvarmasti nauramaan. Homma toimii toiseenkin suuntaan, olet varmaan yksi harvoista, kelle voin selittää minkä tahansa hölmöimmänkin tarinan ja tiedän, että ymmärrät.

2. Olet kadehdittavan reipas kotitöissä, melkeinpä se meidän talon "emäntä" paljon enemmän kuin minä. Lämmin ruoka odottelee, kun tulen töistä kotiin. Tartut imuriin ja rättiin paljon laiskahkoa vaimoasi herkemmin, ja silmänräpäyksessä olet siistinyt enimmät roinat lattioilta.

3. Osaat suhtautua elämään sopivan rennosti. Erittäin tarpeellinen ominaisuus, kun elelee tällaisen turhista huolehtijan ja panikoijan kanssa.. Kiitos, että olet sadat ja tuhannet kerrat jaksanut mua rauhoitella: "älä huolehdi, kyllä me tästä selvitään"!

4. Olet huippu isä, vaikka välillä itse muuta luuletkin. Ei ole mitään ihanampaa, kuin katsoa sinua pelleilemässä ja touhuamassa poikamme kanssa!

5. Jaksat mieheksi ihan ihmeellisen hyvin ravata kanssani sisustuskaupoilla ja miettiä erilaisia ratkaisuja. Ja onneksi makumme täsmäävät!6. Sua kelpaa kattella ja sinulla on myös varma vaatemaku (näihin asioihin kiinnitin huomiota jo silloin 15-vuotiaana (!), kun ensimmäisen kerran tavattiin ja veit jalat altani:). Minun ei todellakaan tarvitse raahata sinua väkisin vaateostoksille tai vielä pahempaa: ostaa sinulle vaatteita kun et itse suostu..

7. Et ole mikään jämähtäjäluonne, vaan sopivasti seikkailunhaluinen. Ollaan jo saatu tehdä ihana pitkä ulkomaanreissu yhdessä, ja toivottavasti haaveemme muutosta pallon toiselle puolelle toteutuu vielä joskus (joka taitaa kyllä olla vähän enemmän minun toiveeni, mutta et ole pistänyt hanttiin, vaan olet valmis lähtemään jos se on joskus mahdollista).

8. Olet korvaamaton tietotekniikkatuki ja sinulta olen oppinut yhtä ja toista lisää tietokoneista. Puhelinneuvontakin onnistuu moitteettomasti, kun rouva on jossain kaukana ja säätää koneen kanssa.Haastanpa jokaisen, jolta mies löytyy pohtimaan vähän tätä.:) Jos ei ole blogia, niin kirjoita vaikka jääkaapin oveen listaa. En usko, että siitä kukaan mies pahastuu vaikka vähän kehutaankin. Ja kanssabloggaajat, tarttukaa ihmeessä tähän onkeen. Tahtoo kuulla, miksi teidän siipat on justiinsa niitä parhaita!

I got a challenge to tell 8 things about my husband that I love. It's good to stop and think about these kind of things. Sometimes you forget all the best stuff in the middle of the poop diaper smelling every day life. I don't translate the whole thing because our friends just came over. Translation available in the next one again, and I promise I'll blog more about interior and such now that I finally got my camera charger back.

2 kommenttia:

 1. Ihana idea tuo lista jääkaapinoveen! On kyllä yksi parhaista asioista elämässä nähdä mies touhuamassa lasten kanssa. Ja muutenkin ihananoloinen mies siellä, ja tosi kivoja kuvia. Etenkin tuo missä olette yhdessä, aika söpöä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tää inspiroi jonkun edes kirjottelemaan sitä listaa ja laittamaan johonkin näkyville!

   Heh, kiitos kuvakehuista, ei olla tosiaankaan mitään linssiluteita niin tuo oli melkein ainoa siedettävä kuva minkä löysin..:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!