16.10.11

Syömärin sunnuntai


58 % rasvaa, 655 kcal/100g. Ei voi olla muuta kuin älyttömän hyvää.

Sunnuntaiehtoota ystäväiset! Täällä suunnalla on viikonloppu mennyt lähinnä löhöillessä ja syödessä, mutta onneksi saimme jotain aikaankin. Syöttötuoliprojektimme, jonka lähtötilanteen voit tsekata täältä, alkaa olla viimeistä lakkakerrosta ja takaosan puupallukoita vaille valmis! Artekilta voi tilata moniin huonekaluihin varaosia, ja sieltä kautta tilasimmekin kaksi pallukkaa puuttuvien tilalle. Jo tässä vaiheessa lopputuloksesta näyttää tulevan niin hieno, etten malttanut olla esittelemättä sitä, vaikkei se vielä ihan lopullisessa kunnossaan ole. 

Vaan kohtapa pääsee poikanenkin vihdoin kunnon tuoliin harjoittelemaan istumisen jaloa taitoa. Ehkä hän hiljalleen alkaisi sitten hiffata, että makaamisella ja seisomisella on välimuotokin olemassa. Nyt jos yrittää vetää pojua käsistä istuvaan asentoon, hän ponkaisee suoraan seisomaan hyvin jämäkkään, lähinnä plié:tä muistuttavaan asentoon. :D Joo, tosi hienolta näyttää, mutta et sä noin voi olla syöttötuolissa.

Ai niin, kyllä me reippailtiinkin tänään oikein mukavan pitkän sunnuntaikävelyn muodossa. Ja että itsensä huijaaminen viedään kunnialla loppuun, niin sanotaan vielä, että sitä pientä mutkaa hampurilaispaikkaanhan ei sitten oikeasti tapahtunut.

Ps. Käykäähän ottamassa osaa mööpelin arvontaan!

This weekend we have mainly just relaxed and eaten lots of junk. But we did accomplish something as well, our highchair project (looked like this at the beginning) proceeded a lot and it's almost ready now! It just needs one more layer of varnish and a couple of new wooden round pieces to the back of it, which we were able to order from Artek. Very good service they have!

So our son will soon be able to start learning how to sit in a proper chair. So far he hasn't got it that there's something between lying and standing. If I try to pull him up to sit he always jumps up and stands in a position that looks most like plié in ballet :D Yeah, that looks great but you can't do that on a highchair..

Ps. Don't forget to take part in mööpeli's lottery!


2 kommenttia:

  1. Uuh, I like it!

    Hih, hymyilytti tuo kuvaus poikasen seisomisesta:D

    VastaaPoista
  2. I like it too! Arvaa hymyilyttääkö tuo sen pojottaminen livenä..:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!