5.10.11

Paluumuuttaja


Sain tänään vihdoinkin uuden Cult Designin tiskiainepullon. Vanhalle kävi kalpaten, mokoma meni imaisemaan itseensä tiskiaineesta väriä niin, että pullo oli enää vain puoliksi valkoinen. Toinen puoli oli epämääräinen hailakka marjapuuronpunainen. Ensin yritin tyytyä kohtalooni, mutta sitten päätin kuitenkin kysäistä pullon ostopaikassa sen teinisivustojen ehkä yleisimmän kysymyksen: "Onks tää normaalia?". No, eipä ollut, vaan todennäköisesti lasitteessa oli vikaa ja minulle luvattiin uusi pullo. Tovi meni sen uutukaisen toimituksessa, mutta nyt ollaan taas onnellisia tiskiainepullon omistajia. Kyllä se vain näyttää niin paljon paremmalta tuossa tiskipöydän kulmalla, kuin ne muoviset fairytötsät sun muut.

Mikähän vitsi siinä muuten on, että muka-niin-hellävaraisen, hajusteettoman ja värittömän (siltä varalta, että uudenkin pullon lasite kosahtaa) käsitiskiaineen varoitetaan ärsyttävän ihoa? Ette sitten parempaa koostumusta keksineet? Kas kun ei vaikkapa likaa astioita. Tai sitten tämä kuuluu taas siihen kurkkudirektiivisarjaan..

I finally got a new bottle for the dishwashing detergent. The old one got colored, and at first I thought to let it be like that. But then I decided to ask from the store if it's happened before that the bottles suck in the color of the detergent, and they had never heard similar stories. So they promised me a replacement. It took a while for them to deliver it, but now we are happy bottle owners again. I think that one just looks so much better than the plastic bottles the detergents are sold in.

5 kommenttia:

 1. HIANO!
  Ihan taatusti kurkkudirehtiiviä.

  VastaaPoista
 2. Hieno on kyllä! Ja huomattavasti kivempi katsella kun noita meilläkin tiskipöydän reunalla olevia fairi-pulloja..:)

  Direktiivin piikkiin todellakin!

  VastaaPoista
 3. Nanainen ja Enni, syyttäkäämme siis direktiivejä!:)

  VastaaPoista
 4. Vautsivau! Tämmötteet tarttee hankkia meillekin. On ollut jo pidempään hakusessa katseen kestävä pumppupullo, mutta tyhjin käsin on kaupasta ulos kävelty.

  VastaaPoista
 5. Kannattaa hankkia, kyllä niiden lasitekin kuulemma yleensä kestää.:) On se vaan kyllä hienoin pumppupullo mihin oon itsekään törmänny, ja muutkin tuon Kub-sarjan jutut on tutustumisen arvosia!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!