10.10.11

Katkeilevia ajatuksia


Mun päässä asuu tällä hetkellä joku kumma jumi. Ja se veijari on kai syönyt sieltä kaikki järkevät ajatukset, kun en nyt saa yhdestäkään kiinni. Yritin karkottaa jumia fiilistelemällä reissukuvia (taas), mutta ei se oikein tilannetta parantanut. Kumma juttu. Tottahan nyt immeinen mieluummin istuu sateessa ja tuulessa ja nauttii raikkaasta Suomen lokakuusta, kuin istuu Australian auringon alla ajopuulla oman kullan kainalossa. Niinhän? 

No ei se ihan niin mene, vaikka kovasti yritänkin psyykata itseäni. Vieläköhän kengurumaa rekrytoi kreikkalaisia paikkaamaan työvoimapulaansa? Jos näin on, taidan lähteä jonon jatkoksi. Jospa yks suomalainenkin kelpaisi + sen perhe tulisi sitten kans mukaan.

Todellisuudessa lähden uni-Matin pakeille ja toivon, että huomenna ajatus luistaa ja järki juoksee paremmin kuin tänään. Toivottavasti jumi ei ole iskenyt teihin lukijoihinkin, mutta jos on niin lupaan toivoa parempaa huomista teillekin!:)

There must be some sort of a bug living in my head who has eaten all my rational thoughts, because I can't find any of them. I tried to get rid of that bug by looking through the pictures of our latest trip abroad (again), but it didn't really help. That's odd. Who wouldn't rather enjoy the windy, rainy October in Finland than sit there under Australian sun on that driftwood with the love of your life?

Well, I wouldn't. Anybody happen to know if Australia is still recruiting people from Greece to come and ease their labor shortage? If they still do, let me know and I'll go join the queue. Hopefully they'll accept one Finn as well, together with her family of course.

And then back to reality. I think I'll just go to bed, get some sleep and hope that tomorrow I'll find my missing thoughts again. I wish this bug isn't contagious, but if it is and has struck any one of you my dear readers, I promise to hope that you'll get rid of it soon too!:) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!