19.10.11

Löytämisen ilo


Olipas kiva törmätä huikeisiin tuotteisiin, joita ei ole vielä nähnyt jokaisen sisustuslehden sivuilla. Ei siinäkään tietenkään mitään vikaa ole, että muut etsivät ihanuudet puolestasi. Mutta kyllä se silti jotenkin kummasti sytäntä lämmittää kun onnistuu bongaamaan jotain uutta ihan ite. Oikeestaan olisi ihan oikein mulle kaiken tän hypetyksen jälkeen, että tähän tulvisi näitä kommentteja: "niin nähty", "joo nuo oli viime kuussa jokaisessa suomalaisessa sisustuslehdessä, puusilmä". No, käypä tässä sitten miten vain, niin tätä löytäjän iloa ei siltikään helpolla himmennetä. 

Sitten lopultakin asiaan, suokaa anteeksi nämä jaarittelut, pitkiä esseitä arvostaneen lukion perintö istuu meikäläisessä vissiin hyvin tiukassa.. Kaiken tämän ilon aiheet, kuvan kolme kaunokaista ovat minulle entuudestaan täysin tuntemattoman liettualaisen Contraforma-designyrityksen tuotantoa. 

Kudirka-keinutuoli on niin veikeä, että jos olisin rikas, saattaisin tilata sen itselleni ihan vain sen takia, että voisin kokeilla millaista siinä on istua. Koska en ole, tyydyn ihailemaan sitä ja miettimään, kuinka helposti koko komeuden saisi kipattua. Matto, nimeltänsä Imperial koostuu paloista, joista voi koota sellaisen kokonaisuuden kuin huvittaa. Menisiköhän läpi, jos sanoisin miehelle tilaavani "vain yhden palapelin"? Ja jotenkin pakettiin eksyisi myös yksi pöllölamppu..

I love this feeling, finding something pretty that has not already been in every interior magazine. Although I wouldn't be surprised if after posting this I would get lots of comments saying that everybody else knew about these already. Well, whatever the result is, I'm still very happy of my find. 

All those three beauties are made by Lithuanian design company Contraforma, of which I hadn't heard before. 

The rocking chair, Kudirka, looks so funny that if I was rich, I would order it just to find out how comfortable it is to sit on. But as I'm not, I just keep on admiring it and wondering how easy it'd be to tip it over. The gorgeous Imperial -carpet consists of several pieces, which you can combine to whatever shape and size you want. Do you think my husband would believe me, if I said that I'm just ordering "one puzzle"? And somehow one of those owl lamps would end up in the order too..

2 kommenttia:

  1. Totisesti ihkuja löytöjä. Tuo kiikkustuoli on erityishieno =) Vautsi

    VastaaPoista
  2. Totta turiset, keinutuoli on ehdottomasti noista kaikista makein!

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!