14.10.11

Arvonta - Giveaway


Sanoin tässä taannoin miehelle, että haluan arpoa jotain, jos jouluun mennessä blogillani on 10 lukijaa.:) Pessimisti ei pety- taktiikalla mentiin, joten tavoitteita ei uskaltanut kovin korkealle asettaa. Toimiva taktiikka oli, ei petytty. Kiitokset siitä teille lukijoilleni! Kymmenen paukkui paljon aiemmin kuin uskalsin toivoakaan.

Pitemmittä puheitta pyöräytetään näin iltamyöhäsellä käyntiin

mööpelin ekat arpajaiset!
14.-23.10

Ilokseni saan arpoa 2 kappaletta kuvan korttikokoelmia, jotka ovat ihanan ja supertaitavan ystäväiseni Silja-Maria Wihersaaren käsialaa. Kyseistä toveria saan kiittää myös muun muassa edellisessä postauksessa esittelemästäni mustavalkoisesta taulusta. Ja pieni vinkki: jos tykästyit tyyliin, mutta arpaonni ei osu kohdallesi, voit löytää Silja-Marian kortteineen Taikin joulumyyjäisistä marraskuun lopussa!

Osallistumisohjeet:

Vastaa näihin kysymyksiin:

1. Kerro mielipiteesi mööpelistä! Mistä pidät, mistä et? Mitä on liikaa, mitä liian vähän?
2. Kuvaile itseäsi mahdollisimman monella m-kirjaimella alkavalla sanalla!

Edit. e-vi taidokkaasti kirjoitteli kokonaisen lauseen m-sanoilla, mutta tähänkin tyyliin kelpaa:

Olen Elli, olen metrikuuskaks, matkustushullu, mussuttelija, muistivaivainen, mietiskelijä ja mukavuudenhaluinen.:) 

Kommentoineet, myös anonyymit nimimerkillä varustettuina: 1 tiketti
Lukijat ja lukijoiksi liittyvät: 2 tikettiä

ONNEA ARVONTAAN!

It's time for mööpeli's first giveaway, 14.-23.10!

The prize is 2 sets of cards shown in the picture above. Those cards are made by my lovely, super talented friend Silja-Maria Wihersaari. 

Answer these questions to take part:

1. Tell me your opinion on mööpeli! What do you like, what you don't? Is there too much/too little of something?
2. Describe yourself with as many words starting with the letter m as possible!

Those who leave a comment, also anonymous readers with a nick: 1 lot
Followers of my blog: 2 lots

GOOD LUCK EVERYONE!


18 kommenttia:

 1. eka!!!11 :p
  tykkään mööpelistä (ja sen kirjottajasta) kyllä ihan täysin sellasena ku se on, mitään ei oo liikaa tai liian vähän. ü munsta siis sisustusjuttuja ja "arkipostauksia" on sopivassa suhteessa ja kuvia ja juttuja kans passelisti. huippua on se että jokanen postaus jättää hyvän, jopa aivan ilosen mielen. KIITOS. :)
  mää mainitten möllötteleväni mehukas, muikea mössykkä, myös mainio. (ei kai menny överiksi?:p )

  VastaaPoista
 2. Moikka Elli ! Liityinpäs minäkin, vaikkakin olen jo seurannut alusta asti blogiasi ! Mielestäni tää on hyvä just näin..Sun juttuja on niin kiva lukea ;)
  Olen Mari, höh !! vaikeaa..mitn sää keksit noin vaikean kirjaimen? ;)

  VastaaPoista
 3. Tykkään tämän blogin ulkoasusta paljon. Väreistä siis ja asettelusta.
  Lisäksi teidän kodissa on kivoja yksityiskohtia ja pidän sielläkin värimaailmasta. En oo ennen ajatellut että niin väritön vois olla niin VÄRIKÄS! :D. Esim mustan käyttäminen, loistava!

  Lisää kuvia vaan kodista ja mieluisista sisustushommista joita haluaisit joskus toteuttaa. Ja jatka höpöttelyä sammaan malliin!

  -Nadjuska.

  Ja siis olen mehukas, mestari, mansikkamainen, mainio, mehevä, matkusteleva ja miellyttävä. :DDD.

  VastaaPoista
 4. e-vi: Kiitos huikeesta palautteesta, yritän jatkaa iloisen mielen aiheuttamista.:) Eikä menny ollenkaan överiks, kerrassaan mainio on tuo sun m-lause!

  Mari: Kiva kuulla että tykkäät ja tervetuloa mukaan "oikeastikin", jos liityt vielä tonne Menossa mukana-otsikon alle lukijaks niin saat mun päivityksistä tiedon suoraan! Heh, m tulee mööpelistä ja myönnetään et se on aika vaikea.:)

  Nadja: Ulkoasu on kyllä omastakin mielestä onnistunu, kiitos siitä ja muistakin ihanista kehuista! Lupaan kuvata ahkerammin tätä kotia, välillä täällä vaan vallitsee sellanen kaaos ettei sitä saa rajattua kuvista pois niin on ollut parempi jättää filmailematta.. :D

  Muutkin mööpelin möllöttelijät mukaan mietiskelemään m-sanoja!

  VastaaPoista
 5. Hei ja kiitos kivasta blogista, tykkään seurata:)

  Arvontaan haluan tietysti osallistua ja kahdella arvalla.

  Mööpelissä tykkään eniten sisustusjutuista ja sun kivasta tavasta kirjoittaa. Ja mainio on blogi tälläisenaan mitään en nyt lähtis vähentää enkä lisäämään.

  Riikka on mini, mutsi kahdelle ja makeanhimoinen.

  VastaaPoista
 6. Oujee! Doodahan tietty osallistuu arvontaan. Mööpelissä on parasta loistavat jutut, sinä tyttö se osaat kirjoittaa! Täältä poistuu aina hymyn kanssa. :)

  Moon Dooda, mahoton menijä ja melekonen materialisti. Monen marakatin mamma ja monesti mököttävä muija.

  VastaaPoista
 7. Moimoi, mää täällä:D Mukana kahdella arvalla.

  Pidän tästä ihan tällaisenaan. Hyvä sekoitus asioita.

  Mää olen Masalasta, maatuiskainen möllöttäjä, miettiväinen maaorava, muikisteleva mailapoika...

  Öh, tosi hieno kalevalainen runo, eiks joo?! :D

  VastaaPoista
 8. Mullekin kaks arpaa!

  Vaikee keksiä mitään huonoo sanottavaa, mukavan usein tulee postauksia ja kivasti eri mittaisia ja aiheisia.

  Ja minähän oon tietysti mahapinkeenä, mainio, metsäärakastava matami.

  VastaaPoista
 9. Jee, mööpeli on tosi jees! Ihana harmooninen sisustus ja kivat kirjoitukset, tykkään.

  terveisin,
  mahoton, mutkikas, mausteinen möllöttäjä :)

  VastaaPoista
 10. Tykkään lukea täältä sinusta ja teistä ja teidän kodista. Jos johonkin parannusta kaipaisin on tällainen ihan pieni seikka, fontti on ehkä hitusen vaikea lukea.. Siis tausta ja teksti ei oo parhaat mahdolliset yhdessä. Mutta muuten mööpeli on ihana!
  Innostun mukavista sisustusjutuista ja kerään kokoajan mahtavia ideoita muhamajaan.

  VastaaPoista
 11. heei tän arvonnan tahon voittaa :)oon lueskellut blogia säännöllisen epäsäännöllisesti siitä lähtien ku huomasin sen fb päivityksistäsi.tykkään tässä blogissa erityisesti mahtavista sanavalinnoista ja hauskoista oivalluksista, joita vaan elli voi tehä :D mun mummoset silmät tietty kaipais vieläkin isompaa tekstiä ja kuvia, ettei kirjaimet hyöris silmissä kuperiikkaa. mut voin toki hankkia silmälasitkin :)en osaa liittyä lukijaksi vaikka pari kertaa jo kokeillukin, joten pääsen osalliseksi arvontaan vaan yhellä arvalla..blaa..
  mitäpäs minusta...metiköstä möyrin maantielle, muutin maaseuvulta muitten mukana.muoti moguleille muukalainen, mutta muuten mukiin menevä (mahtusinko muka?) mimmi. muutaman mukulan mutkaton mamma. mielipiteitä, mielikuvitusta mahtuu mun mieleen mahottomasti, mutta maanantaisin meinaa masentaa. mutta muhkea motti mokkaa mielen mullistaa. millonkohan muhvit muodiksi muuttuu, mietin. möllötän muumeja muksujen mukana, möyrin matolla, muovailen muroista muikkuparven. mikäpä mulla, maailma mallillaan.

  VastaaPoista
 12. Riikka: Kiitos myös itsellesi, toivottavasti jutut kiinnostaa jatkossakin!:) Ja tuo makeanhimoinen, miten mä saatoin unohtaa sen omasta m-listasta :D

  Dooda: Hei thäänks kaikesta melekonen materialisti! Eikä se kirjotustaito kyllä sullakaan hukassa ole, päinvastoin.:)

  Kiki: Moi vaan mää-mailapoika, huikea tuo sun kalevalainen :D Ja kiva että tykkäät mööpelistä näin kun se on!

  Anna: Tässähän alkaa jo häkeltyä tästä positiivisen palautteen määrästä, kiitos siitä sullekin! Tsemppiä mahanahalle pahimpaan pinkeyteen ja kerrohan heti kun tilanne muuttuu.:)

  A: Tosi jees kun tulit käväisemään ja kertomaan mielipiteen, tervetuloa uudestaankin! Pitääpä käydä myös tsekkaamassa sun loki kun tästä kommentoinneilta kerkee.:)

  Ai-ta: Jes, rakentavaa kritiikkiä!:) Otankin vinkistä heti vaarin: vaihdoin fontin helppolukuisempaan (on käyny mullakin mielessä), onko tää parempi vai pistetäänkö vielä vaihtoon? Huippu kuulla myös että tää on inspiroinut sua, koska sehän tässä hommassa on yhtenä ideana!

  kaisa: Huh, nyt voi olla seuraavalla vastaajalla rimakauhua m-sanojen kanssa tuon sun taidonnäytteen jälkeen :D Ja ei tässä nyt niin niuhoja olla, ettet kahta arpaa sais varsinkin kun voidaan syyttää tästä tätä tekniikan hankaluutta. Eli ole hyvä, 2 pilettiä suuriin arpajaisiin!:) (ja lukijaksi voi siis liittyä klikkaamalla "Liity tähän sivustoon" tuolla Menossa mukana-otsikon alla)

  VastaaPoista
 13. No niin...lukijasi limoittautuu myös arvontaan mukaan! Mööpeli on oikein oiva blogi, jossa vierailen päivittäin vaikka en aina muista kommentoida, pyydän anteeksi..:)

  Maistelee makeanlakkolaisena monenlaisia makeisia muikistellen mahdottomasti!

  VastaaPoista
 14. Enni: Kiva kuulla että ky(y)läilet täällä päivittäin, eikä aina tosiaankaan tarvi kommentoida eli ei mitään anteeksi pyytelemistä.:)

  Mitäs makeanlakkoilua muka moinen maistelu? Menee mönkään, mietin mä.:)

  VastaaPoista
 15. P.s onko näitä ystäväsi ihania kortteja kuvia saatavilla mistään nettiputiikista tms? :)

  VastaaPoista
 16. Jostain syystä tää selain ei ole mun ystävä ja se ei tunnista, että olen kirjautuneena bloggeriin niin Elli tässä höpäjää.

  Anonyymi: Näitä ja muitakin ihania kortteja voi käydä tsekkaamassa täällä
  https://profiles.google.com/stiiga/photos/5665240677​095132625

  Jos tahtoo tilata (1€/kappale) niin mailia voi kuulemma laitella osoitteeseen silja-maria.narhi@aalto.fi

  VastaaPoista
 17. Kiitos kovasti vinkistä! Joo tää bloggeri ei jostain syystä suostunu lähettään mun arvontaosallistumistakaan nii siitä harmillisena halusin toki tietää kakkosvaihtoehdon tuollaisten ihanuuksien saavuttamiseksi :) Oon joskus ennenki törmänny nuihin Siikun kortteihin/luomuksiin ja sillon jo ihastellu niitä. Yes!

  Elina H.

  VastaaPoista
 18. Elina: Olepa hyvä ja voihan kökkö, jos olisin tienny näistä tekniikkapulmista niin tottakai oisin ottanut sutkin mukaan arpajaisiin. Mutta onneks tosiaan näitä kortteja voi tilatakin.:)

  Vaihdoin nyt tän kommenttilomakkeen aukeamaan omaksi ikkunakseen, kun joillakin se on kuulemma helpottanut kommentointiongelmia. Toivotaan, että tästä on apua!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!