11.10.11

Muistitaulu


Tämä homma meinasi päätyä osastolle tumpeloinnit, eikä luovuttaminenkaan ollut kaukana. Mutta niin vain onnistuin tekemään teille tiistai-illan iloksi ihkaoikean giffin! Ihan vähän tekisi mieli jopa henkseleitä paukutella, mutta nyt ei sattuneet henkselipöksyt jalkaan. Siksi tyydyn pari kertaa taputtelemaan itseäni olalle, ja miestä tietenkin myös kun oli apuna silloin, kun tumpelolla meni yli hilseen.

Olinkin jo ehtinyt kaipailla uutta muistitaulua. Entinen Ikean versiomme jätettiin vanhalle kämpälle, kun se vain sopi sinne niin paljon paremmin kuin tänne nykyiseen kotiin. Nyt on taas rouvalla paikka, johon kirjoitella kauppalistaa, muistutuksia, terveisiä ja hassuja viestejä. Tai vaikka piirtää, jos on oikein luovalla tuulella!

Ps. Eihän nuo kuvat tietenkään täysin samaan kohtaan sattuneet, mutta ehkä tämä on parasta jälkeä mitä tämän omatekoisen köyhän miehen jalustan avulla saa aikaiseksi.


The gif above that I made myself (yay!) says that my intention wasn't to go to Hullut päivät ("crazy days") sale happening at the local department store Stockmann last week. But somehow I ended up going there anyway and found that blackboard. I had to get it because I have been missing a place to write shopping lists, reminders, greetings and funny notes on. Or even draw something if I'm really on a creative mood! We used to have an Ikea one before, but we left it to our old apartment as it looked much better there than it would have looked here.

Ps. I couldn't get the blackboard to exactly the same spot in every picture. Probably because the only thing I could come up with to be the base for my camera was that random pile of stuff. 

2 kommenttia:

  1. Jess, imahtista että joku muukin harrastaa tsi-jalustoja!! Hih hih, sä oot ihana. :D

    (ja toi muistitaulu - hulliksilta?? miks mulle ei oo kerrottu??? krääh!)

    VastaaPoista
  2. Joo toi on hauska harrastus, ja mitäs me oikeilla jalustoilla edes tehtäis, kun on kaikenkorkuisia omasta takaakin :D Mä en tiedä oliko toi muistitaulu edes missään stokkan katalookissa, itsekin löysin sen ihan sattumalta. Käy kurkkimassa, ehkä sen normaalihintakaan ei huimaa päätä kun nyt se maksoi 16.90..

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!