17.9.11

Sukkasavotta


Yksi ihmiselämän suurimmista mysteereistä on se, mihin sukat oikein katoavat? Katoamistemppua eivät tietenkään koskaan tee molemmat sukkaparin osapuolet, vaan aina vain se toinen. Tuloksena on epämääräinen kasa sinkkusukkia, joiden parit ovat jo aikoja sitten ottaneet hatkat. Vaikka tilanne näyttää melko epätoivoiselta, pihi säilyttää silti nämä hylkiöt uskoen ja toivoen että niiden parit vielä jostain löytyvät. Niin varmaan. Tai jos sattuukin löytämään lähestulkoon samanlaiset sukkaset, joutuukin huomaamaan, että toinen on kymmenen senttiä toista pidempi. Tai värisävy on juuri ärsyttävästi liian erilainen. Se niistäkin sitten.

Olen myös vakuuttunut siitä, että hävinneiden sukkien loppusijoituspaikka on sama, jonne lukemattomat hiuslenkit ja mummopinnitkin katoavat. Jos joku joskus löytää tien tähän paikkaan, soittele, niin tulen hakemaan omani takaisin.

One of the biggest mysteries of human life is: where do all the socks disappear? And of course it's never both socks, but only just the other one of the pair that can't be found anymore. As a result of this we have a random pile of single socks, whose partners have took off long ago. Although the situation seems somewhat desperate, as a stingy person I keep all these abandoned poor things believing and hoping that their pairs will be found some day. Yeah right. And if you accidentally happen to find two socks that look alike, you'll very likely notice that the other one is 10 cm longer than the other. Or the color shades are just irritatingly too unlike. So much for that then.

I'm also convinced, that the place where all the vanished socks are is exactly the same where the uncountable scrunchies and hair pins end up. If someone happens to find the way to that spot, call me so I can come and get my owns back.


2 kommenttia:

  1. MIssä lie toisessa ulottuvuudessa tuo loppusijoituspaikka tosiaan! Lasten sukat vielä jotenkuten pysyvät tallessa, kun ovat niin värikkäitä yksilöitä, mutta nuo mustat ja valkoiset aikuisten! Mulla on vielä niin iso mono, että menevät keskenään siipan sukkien kanssa sekaisin. Sitten mulla on yks liian iso sukka toisessa jalassa ja miehellä liian pieni. Uaaah.

    VastaaPoista
  2. Mustat ja valkoset on kyllä ihan vihoviimesiä, mutta kun mun värivamma ulottuu vaatteisiinkin niin sitä sarjaa nuo meidänkin sukat lähinnä edustaa.. Parasta olis kuin ois aina kesä eikä tarvis sukkia ollenkaan!:)

    VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!