2.9.11

tiktaktiktak
Jotkut ihmiset varmasti kutsuisi tätä meidän toista huonetta työhuoneeksi. Minä en kehtaa, koska totuus on, että töitä täällä harvoin tehdään. Lähinnä tämä kammari on pyhitetty tietokoneelle ja xboxille (..miksi mun arpaonni kääntyi just tämän kohdalla, eikä vaikka etelänmatkan), mutta vain siihen asti kun poikanen lakkaa bunkkaamasta meidän kanssa samassa huoneessa. Pelihuone tai konehuone kuulostaisivat nekin liian pahalta tai harhaanjohtavilta, joten meillä tätä on alettu kutsua pikkuhuoneeksi. Arvasit oikein, pienen koon takia tietenkin. Tähän asti huoneen seinät ovat edustaneet hyvin minimalistista linjaa, toisin sanoen tyhjää. Haaveissa on kuitenkin ollut jonkinlaisen kuvakollaasin kokoaminen sitä koristamaan. Penni oli muinoin miljoonan alku ja sama logiikka päteköön nyt tähän kollaasin kokoamiseen: yhdestä taulusta on aloitettava.

Miekkoselta ei aluksi oikein herunut ymmärrystä valinnalleni, koska "onhan tietokoneessakin kello". Mutta kuten näkyy, tunteet voittivat järjen tässä(kin) ottelussa.

Olen muuten tullut siihen tulokseen, että kannattaa olla huonon huumorin ystävä niin saa nauraa usein. Täällä on viime päivinä hihitelty muun muassa sille, että yleisurheilijat on päästetty valloilleen "Deegussa" ja sille, kun Hesarin Nyt-liitteen toimittaja kysyi poliisiylijohtajalta, onko tällä ollut pidätysvaikeuksia. Lisäksi Laukaasta löytyi niinkin mieltäylentävä paikka kuin Löysänperä. Jopa minä voisin harkita muuttoa sinne, vaikka joskus vannoinkin etten koskaan aio asua paikassa jonka nimen lopussa on perä. Löysänperässä on vaan jo niin paljon sitä vanhaa tuttua jotain. Hehaheha.

Some people might call our other room office/workroom. But I don't have the nerve, because the truth is that no one ever really works here. What happens here is mostly just being on the computer and playing xbox, but only until our baby boy moves out of our bedroom. Gameroom sounds too bad as well, so we just call it the little room. You guessed it right, because of it's small size. Until now all the walls in this room have been very minimalistic, in other words empty. I have been dreaming of getting a nice collage to decorate it though. It is a Finnish saying, that a penny (which we had before euros) is a start for a million. I'll apply the same logic to my collage project: one piece is a good start.

My hubby wasn't very convinced about my choice, because "there already is a clock on the computer".  As you can see, feelings won this battle against rationality (again).

3 kommenttia:

 1. Anonyymi3/9/11 23:31

  Ihania piristyksiä Elli... näitä on kiva lukea.! :D Lisää....-Mari

  VastaaPoista
 2. aiva tosi hieno kello!
  mt siis mitämitä ookko alkanu askartelemaan vai tajusinko nyt ihan väärin että tuo ois sun oma tekele?

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mari, lisää on tulossa!:)

  evi, en suinkaan ite oo tehny vaikka varmaan ei olisi ees kovin hankala jos vaan viitsis väsätä.:) Kello löyty siis Kellopeli Lifestyle Clinicistä.

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!