4.9.11

Edistystä

Isännällä kihahti hattuun.Ihmeiden aika ei ole ohi. Tänään tuli nimittäin todistettua, että Ikeassa voi todella käydä toisen seurana, ostamatta itse yhtään mitään. Asiaan oli kylläkin ehkä eniten vaikutusta sillä tosiasialla, ettei tällä suunnalla setelikasoissa snorklailla. Niinpä oli lyötävä taas kuvitteelliset silmälaput ohimoille ja luovittava sinisen puljun läpi niin kuin mikään ei edes kiinnostaisi. Ylävitonen, onnistuttiin!

Puistokirppislöytönikin pääsi lopulta paikalleen kattoon, kiitos rakkaan mieheni. Jos mahdollista niin tuon lampun aikaansaama hymy on vaan entisestään leventynyt. On se niin kommee!

The time of wonders isn't over. Today we proved that it's possible to visit Ikea with your friends without buying anything yourself. Probably the biggest reason for this was the fact, that we are not really swimming in cash here at the moment. So we had to set the imaginary eyepatches on and walk through the blue company, pretending that nothing even interested us. High five, we did it!

My flea market catch finally got up to it's place in the ceiling, thanks to my dear husband. If possible, the smile on my face caused by that lamp is even wider than before. It just looks so good!


Bongattiin lisäksi ruokakaupasta pari hyvällä tavalla erilaista tuotetta. Arkisemmatkin kamppeet piristyy kummasti, kun ulkonäölle on suotu ajatus tai pari. Lisää näitä, kiitos!

We also spotted a couple of cheery products in the grocery store. Even the most ordinary things can be brightened up a lot, when you pay a little attention to the design. More of these, please!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi6/9/11 16:56

  ohlalaa tuo lamppuhan on oikeen silmänilo! hyvin shoppailtiin puistossa;) kiliseekö ripellä vieläki?

  VastaaPoista
 2. Eipä sillä onneks enää pahasti kihahtele.:) Ja eikö vaan olekkin hyvin shoppailtu!

  VastaaPoista
 3. Haa, mä olen hehkuttanut täsmälleen noita samoja pakkauksia! Olivat molemmat ihanan virkistäviä tavallisen pakkaussuunnittelun seassa. :)

  VastaaPoista
 4. Totta puhut, nyt kun vielä muutkin valmistajat keksisi tehdä vastaavaa niin piristäis ainakin mun päivää!

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!