23.9.11

Reps

sarjakuva lainattu täältä

Tähän mennessä blogiini ei ole löydetty kovin mielikuvituksellisilla kuuklauksilla, mutta tänään saan kiittää päivän nauruista sinua, joka klikkailit itsesi mööpeliin hakusanalla löysänperä. Huonon huumorin ystävät ry:n virkaatekevän puheenjohtajan viikonloppu ei voisi paremmin alkaa!

Eipä sen järkevämpää kerrottavaa tänään, joten rentouttavaa ja huumoripitoista viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

So far people haven't found their way to my blog through any interesting Google entries. Today this changed: I laughed my head off when I found out that someone had googled "löysänperä" (a place that we found in central Finland, very freely translated loose bottom) and ended up browsing my blog. Because I'm a true friend of bad humor, this made my day!

I don't have anything more sensible to tell you today, so have a relaxing and humorous weekend all of you!

3 kommenttia:

 1. Eeehheheh! Vai että löysänperä. Ei tainnut täältä löytää etsimäänsä? :D

  Mua huvittaa jatkuvasti, kun kaksi eniten käytettyä hakusanaa blogiini tulijoilla on "saunaremontti" ja "romanttinen tapetti". Mahtaa mun blogini olla pettymys, hihi!

  VastaaPoista
 2. Moikkelis - tusahdin vastavierailulle löysänperälle =) Melkoinen pettymys taitaa olla omaan työblogiini tulijoille kun tulevat hakusanalla tietokone ja mies - kummastakaan ei tietoakaan =) Mopoilu on vasta niin aluillaan, ettei juuri hakusanoilla tulijoita ole näkynyt. Mukavaa viikonlopun loppua

  VastaaPoista
 3. Dooda: Epäilenpä ettei täältä tosiaan kovin kummoista infoa aiheesta löytynyt.. :D Heh, eipä kyllä nuo sunkaan blogiin eksyneet ole varmaan ainakaan montaa romanttista tapettia bonganneet, mutta varmasti hyviä juttuja siitäkin edestä!

  Pieni mopo: Kiva kun käväisit täällä perällä ja tervetuloa uudestaankin!:) Ei mööpelikään ole kovin kauan pystyssä ollut, tuo olikin melkein eka hakusanakävijä. Eli ei muuta kun sielläkin vaan odottelemaan muitakin klikkailijoita kun miehenkaipuisia nörttejä :D

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!