3.3.13

Kengät on, missä kevät?
Ehdin jo olla toiveikas, että pian pääsen näillä synttärilahjakengillä tepastelemaan kaupungille. Hevonkakat. Tänä aamuna kun herättiin oli lunta tullut taas noin metri lisää. Kelle tästä saa antaa palautetta? Esterille ehkä? Kuka ikinä onkin tästä vastuussa niin hälle tiedoksi, että kiitos, riittää jo.

Vaikka nyt on kyllä niin ettei lumetkaan saa hymyä täysin hyytymään, koska mulla on loma! 

Hauskaa sunnuntaita kaikille!

:)

We want spring! And what do we get? At least a meter of snow in one night. Whoever is responsible for this, please stop! I've had enough of winter already plus I'm dying to be able to wear these shoes I got for my birthday.


15 kommenttia:

 1. voi kuule, mulla on samat ihanaiset popot vaaleanpunaisina ja villasukan kanssa hyvin tarkenee :) melko liukkaathan ne tietty on. ihana kyllä tuo mintunvihreä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä tuo mies on yrittänyt mulle sanoa, että villasukkien kanssa vaan. Täytyy varmaan kokeilla kun mun molemmat talvikengät vetää ihan viimesiään.:)

   Poista
 2. Iiiihanat kengät! <3 Mukavaa lomaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä herkut! Kiitos, kyllä mä nautin kun ei tarvi kammeta viikkoon sorvin ääreen.:)

   Poista
 3. Mä laitoin kanssa Esterille useampaan otteeseen tulikivenkatkuisia terkkuja eilen illalla ja uudelleen tänä aamuna. Kevättakit ja -kengät polttelee täälläkin!

  Ihanat tossut, alkoi tekemään ranskanpastilleja mieli. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se Esteri tajuais kun tulee riittävästi palautetta.:) Tää talvi on tuntunu jatkuvan ikuisuuden..

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Se tosiaan kaipas päivitystä :D Tästä uudesta lookista menee kaikki kiitos mun kaverille, samalle jonka kortteja oon täällä arponut.:)

   Poista
 5. Oi, mitkäs ihanaiset kengät nuo ovatkaan? Ihanaa lomaa! Voi kun olisikin! Eipä sillä, viime vuoden puolella nautin ruhtinaallisista lomista, joten ei pidä valittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on Vagabondin kengät, en muista mallin nimeä. Näin työpaikan viereisen kenkäkaupan ikkunassa ja se oli menoa, onneks sattu olemaan synttärit sopivasti.:)

   Kiitos lomatoivotuksista! Kohtahan se on jo kesäkin ja sitten varmaan lomailet sinäkin?:)

   Poista
  2. Joo, kesällä kyllä. Ja toukokuussakin pidämme miniloman, joten eihän tässä hätää ole :)

   Poista
 6. Nää popot on kyllä niin mahtavat. Valkoisista haaveilin, mutta tylsänä taidan kuitenkin päätyä mustiin:) vagabondit on kyllä luottokaverit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on kyllä minunkin luottomerkki, vaikka tälle talvelle hajos jo toisen kerran saman merkin saappaista vetskari ja se ärsyttää.. Eipä siinä, vika voi kyllä tässä tapauksessa olla vähän käyttäjässäkin eikä vaan kengässä.:)

   Poista
 7. Heh, veikkaan että näitä erinäisten alennusmyyntien jälkeen näkee useammallakin, jahka lumet sulavat...itsekin hairahduin ostamaan tällaiset vaaleanpunaisina. :P

  Vuosi sitten näin ratikassa jollain kimulilla tällaiset matalat beiget ja yritin kovasti etsiä niitä netistä sen jälkeen. Löysinkin, mutta kaikki koot jo loppuunmyyty :( Nythän niitä saa taas ja vieläkin himoitsen niitä, vaikka pitkävartiset vaaleanpunaiset tosiaan jo omistan. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kai näitä jo pariin otteeseen ehditty nimittää "blogikengiksi" :D Mutta mikäs siinä, pääasia että itse tykkää.:)

   Huomasin myös ne matalat mut jotenkin nää säväytti enemmän. Ja se on aika yllättävää et ihastuin näihin kun oon aiemmin ollu enemmän ballerina-korkkarityyppiä.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!