29.3.13

Näin meillä


 
Sain Projektila-blogista haasteen, jossa piti näyttää miltä koti näyttää siellä rajauksen ulkopuolella. Meidän koti kaunistelemattomana, no tällainen se usein on. Vaateröykkiöitä vähän siellä täällä, massiiviset tiskit kuivuvat keittiössä (olisittepa nähneet keittiön ennen operaatio tiskausta), olohuoneesta puretun expeditin jäännökset odottelevat laatikoissa loppusijoituspaikkaansa ja työpöytää koristaa eilisestä omenanraadosta, pinnistä ja ruuvista koostettu harkittu asetelma. Pojan huoneesta onkin ollut jo puhetta, ei ole suoraan katalookista tuon huoneen lookki normaalitilassa.

En ole tietoisesti koskaan pyrkinyt antamaan elämästämme liian kiiltokuvamaista kuvaa täällä blogissa, joten tämän haasteen toteuttaminen ei mitenkään ahdistanut. Ihmisiä tässä vain ollaan, sotkuinemme kaikkinemme. Varsinkaan lapsen kanssa en jaksa tuhlata ruutia täydellisen siisteyden tavoitteluun, koska muuten saisin varmaan lopettaa päivätyöni ja alkaa sen sijaan heilumaan rätin kanssa sen kahdeksan tuntia päivässä. Nou thänks. Kunhan ei ole likaista, niin kestän kyllä pienet sotkut.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin: 

Aurinkoista pääsiäistä kaikille! :) Nyt painun ladulle puuskuttamaan miekkosen perässä ja nauttimaan vapaista ja mahtavista ilmoista. En tällä kertaa laita haastetta varsinaisesti kellekään eteenpäin, mutta jos et tätä ole vielä saanut ja haluat paljastaa sotkusi kaikelle kansalle, niin anna mennä!


There is a challenge traveling around Finnish interior blogs to show your home as it is in real life, without all the cleaning up and cropping beforehand. Well, there you go: this is how it often looks like here at our place. It's not perfect and I don't mind. A bit messy home is something I can live with, as long as it's not dirty.

8 kommenttia:

 1. Sehän näyttää ihan normaalilta elolta :) Ihana tuo lastenhuoneen tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normaalina minäkin olen sitä pitänyt.:) Vaikka ei tämä ole edes se pahin tilanne mutta nyt sattu olemaan tällanen sotku kun kameraan tartuin.:)

   Tuo tapetti on kyllä omastakin mielestä melkein parasta koko kodissa!

   Poista
 2. hui! En itse uskaltaisi varmaa postata :D Ihan vaan jo pelkästään kun ei ole ikinä rahaa laittaa paikkoja sellaiseksi kuin haluaisin.. Mutta ei mua sotkut ym pelota, kaikki mun bermudankolmion on nähneet :D Ja hyvä, että edes joku on uskaltanut postaa! :) Teillähän on ihan siistiksi laskettava asuinpaikka (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rohkeasti vaan, kerran se kirpasee.;) Olis meiltä ollu monesti pahempaakin matskua tarjolla, mutta niin kun sanoin niin tällasta sattu tällä kertaa olemaan. Ihan perussotkuja, sellasia mitä kestää.:)

   Poista
 3. Teillä on vielä siistiä verrattuna meidän kodin sotkuihin tälläkin hetkellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh no en tiedä siististä, mutta siedettävää ainakin :)

   Poista
 4. :D Ihanan sotkuista! Tuo aaltoileva tapetti on kaunis... :)
  Ps. Kehuin blogissani myös sinun banneriasi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä elämä saa näkyä ja näkyykin, usein vielä enemmän kuin näissä kuvissa.:)

   Kiitos kovasti tapetti- ja bannerikehuista!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!