22.3.13

Arpaonnea

Sain tuossa muutama viikko sitten mukavan yllätyssähköpostin, olin voittanut RUKO design- verkkokaupan arvonnasta lahjakortin. Hiphei! Päätöksenteon mestarina sain vasta männä viikolla valittua mitä haluan ja eilen tilaukseni sitten saapui. Ferm Livingin mallisto miellyttää silmää ja sieltä valkkasin Whale- tyynyn (koska en ehkä raskisi muuten tyynystä maksaa ihan noin paljoa:) sekä mintunvärisen keittiöpyyhkeen. Tykkääntykkään kovin paljon!

"Kala" vei heti perheen pikkumiehen sydämen, eikä nukkumisestakaan meinannut tulla illalla mitään kun olisi pitänyt saada kalan kanssa uida, eli ratsastaa sillä niin kuin Muumipeikko ikään. Lopulta uni kuitenkin voitti sitkeät uimarit.. Äiti jäi ihastelemaan iltahämärissä uutta pyyhettään ja mietti, että raskiiko siihen koskaan edes käsiään pyyhkiä kun on niin nätti. 

Hauskaa viikonloppua teille ystäväiset!


Ps. Huomatkaa pojun ammattimainen päivän asu- pose :D Kuin suoraan muotiblogista.

I got such great news a couple of weeks ago: I had won a gift card to RUKO design webshop. I chose the Ferm Living Whale cushion and a mint green tea towel out of their beautiful selection. My order arrived yesterday and our little one fell instantly in love with his "fish". 

6 kommenttia:

 1. Ihana valas, ihana pikkumies ja ihana pyyhe. ♥ Niin tuttu tuokin tunne, kun keittiöpyyhe on niin makea ettei viitti pilata. Todella loogistahan on ostaa käyttöesine, jota ei raaski käyttää. Meillä silti aina yksi hieno pyyhe roikkuu uunin kahvalla silleen sisustuksellisesti, siihen kuivataan pestyjä käsiä. Kaikkea muuta sitten niillä puoli-ilmaisilla ikean harmailla vohvelikankaisilla keittiöpyyhkeillä. Jos vieraita tulee, ne heitetään vetolaatikkoon piiloon. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa niin tutulta tuo hyvien keittiöpyyhkeiden pitäminen vaan koristeena ja rumempien käyttäminen ihan oikeissa kotitöissä.:) Paitsi mies ei oikein perusta näille mun ideologioille ja kuivaa astiat sillä mikä sattuu lähimpänä olemaan. Nyt sama on alkanut tarttua muhunkin ja toisaalta mikäs siinä, niin kuin sanoit niin käyttötavaraahan nuo on.

   Poista
 2. Supersuloinen malli!

  VastaaPoista
 3. Blogissani odottaa sinua haaste, toivottavasti innostut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, minäpä tulen kurkkimaan millaista haastetta pukkaa! Enköhän innostu.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!