18.3.13

Ei se aina läheKäsi ylös ketkä on epätoivon hetkellä kokeilleet fiksata kuvan kellertävyyttä kuvanmuokkausohjelman hampaidenvalkaisutoiminnolla? Hep! 

Tässä täytyy olla yksi bloggaajan urani huipentumista. Varsinainen neronleimaus. 

Ei se aina lähe.

Toim. huom. Kirjoittaja on nukkunut edeltävän yön erityisen huonosti, koska hänen miehensä oli töissä ja oli vaarana, että uni maittaa aamulla vähän liian pitkään kun ei ole kukaan potkimassa ylös. Tästä seurasi hätääntynyttä heräilyä noin puolen tunnin välein ja koomapäivä. Yrittäkää ymmärtää.


6 kommenttia:

 1. Ihana :)
  Näitä uran huippukohtia sitä aina välillä tulee :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, onneks sanoit ihana. Julkaisin tän eilen ja kieriskelin häpeässä koko loppuillan että pitikin mennä tunnustamaan jotain noin tyhmää :D Mutta eihän tätä hommaa edes pitäisi niin vakavasti ottaa. Hyvä opetus itsellekin. :)

   Poista
 2. Love it!! and love how your blog look!!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks! It was definitely time for something new. My friend made me the new banner and inspired by that I made some other changes too. Glad to hear that you like it! xx

   Poista
 3. Mä oon ihan vasta-alkaja järkkärin käytössä ja vielä vihreämpi kuvankäsittelyohjelmien kanssa mitä tulee valokuviin(ja sen kyllä huomaa mun blogikuvista). Kun ei oikeasti osaa kuvata, eikä edes kauheasti ymmärrä valokuvausten muokkauksesta, mutta hallitsee kuitenkin ohjelmiston joka hommaan soveltuu, tulee kokeiltua todella erikoisia muokkaustapoja. Valokuvasta vakavamminkin harrastava mies usein naureskeleekin mun kuville :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään mikään ekspertti tosiaankaan ole ja ihan kokeilemalla oon oppinut sen mitä oon tähän mennessä oppinut.:) Tykkään kyllä kuvata ja olen kai jonkun verran kehittynytkin, mutta edelleen pitää välillä kokeilla jotain ihan pimeitä vippaskonsteja niin kuin nyt tätä tällä kertaa.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!