11.3.13

Duty calls

Lomat on lomailtu, kohta kurvaan taas töihin. Lomailinpa sitten blogimaailmastakin, vaikka en sitä alunperin mitenkään suunnitellut. Sekin teki hyvää ja nyt on kiva olla takaisin täällä. Mikä on vielä kivempaa, on huomata että teitä siellä ruutujen toisella puolella on kohta sata. SATA! Huimaa. Tervetuloa kaikille uusille lukijoille!

Kuviin pääsi uusi aarteeni, Design House Stockholmin kynttelikkö jonka sain palkinnoksi Ennen sisustushaastevoitosta. Hienointa tässä oli se, että Enne tuli ihan henkilökohtaisesti luovuttamaan palkinnon tänne meidän residenssiin. Oli kiva kun kävit!

It's time to go back to work after a week off. I took a little break from blogging too but now I'm back and happy to be here. What makes me even happier is to see that my blog has almost hundred readers. Hundred! Wow. Welcome everybody!

In the pictures you can see my new "precious", a chandelier by Design House Stockholm that I got from Enne as I won his interior designing challenge. Thanks Enne, I love it!
14 kommenttia:

 1. Hyvää työhönpaluuta ja mukavaa alkanutta viikkoa!

  PS: hieno palkinto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, eiköhän tässä taas seuraavaan lomaan asti sitkutella.:) Ei vaan, mukava olla töissäkin!

   Palkinto on kyllä mahtava ja tuli ihan yllätyksenä. En osannut odottaa mitään, kun ajattelin että ihan hupipohjalta väsäillään. Mutta kyllä tuo kelpaa!:)

   Poista
 2. Loistavaa, hyvä Elli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittää hän!

   Peeäs. Misä nää oot heidi luurannu? Ei pitäs yrittää oulua kun ei osaa, mutta yritin vaan sanoa että mukava kuulla taas susta täällä kommenttiboksin puolellakin.:)

   Poista
 3. Kiitos vain teille avusta ja siitä loistavasta suunnitelmasta. Olen niin iloinen kun saan nähdä tuon kauniin esineen kuvissanne. Minusta sopii teille täydellisesti ;)
  ...ja iso kiitos piirakasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii se, paremmin kuin nenä päähän eli vähintään täydellisesti!:) Kiitos ja kumarrus!

   Poista
 4. Vau, hyvä sinä ja ihana palkinto!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ihana! Myös meidän poikasen mielestä, kun on noin monta liikkuvaa osaa.;)

   Poista
 5. wow fantastic... looks wonderful!

  VastaaPoista
 6. Hyvähyvä jeejee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeejee! Ps. koska nähdään?

   Poista
 7. Your home is beautiful!!
  X

  VastaaPoista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!