20.3.13

Haluan, tahdon (ja tarvitsenkin)

Photo: Frida Ramstedt, Trendenser.se
Kauneutta keskiviikkoiltaan, olkaa hyvät!

Nyt olisi taas asiaa naapurimaahan, koska kovin mielelläni näkisin tällaisen meidän vaatehuoneen katossa roikkumassa. Kyseessä on ruotsalaisen tvåfota Designin valaisin Döden. Melkoisen synkkä nimi, mutta jos nimi ei miestäkään pahenna niin miksi sitten lamppua. Tämän perässä pitäisi kylläkin matkustaa vähän Tukholmaa pidemmälle, mutta kyllä mä sen kestäisin!

Miten on, iskeekö dimangit?

What a beauty is this lamp! It's called "Döden" and it's designed by tvåfota Desing. I'd be very happy to have it in our dressing room. Apparently they only sell it in Sweden right now, but that's not a problem. Sweden sounds like a great idea anytime!

10 kommenttia:

 1. Timangit iskee! :)

  Ainoa ongelma tuon kanssa on, että musta on tullut aika kranttu valaisinten suhteen siinä mielessä, että ne ei sais häikäistä. Ja tuo näyttää häikäisevältä. Mutta ehkä se on vaan yks timantin ominaisuus? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin alunperin ajatellut vaatehuoneeseen vaan sellasta hehkulamppua kivalla johdolla (johon saatan vielä budjettisyistä kallistua;), niin ei tuo ainakaan sitä enempää häikäise.:) Ja totta, onhan se timantin ominaisuuskin!

   Poista
 2. No totta maar iskee timangit! Ne on jokatytön parhaita kavereita! :D

  Tuo valaisin on kyllä järkyn magee! Minäkin tahtoisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tosiaan joskus lähden valaisimenhakureissulle niin voin samalla tuoda muillekin halukkaille uusia parhaita ystäviä.;)

   Poista
  2. Aika mahtavaa olisikin jos viitsisit raahata yhden myös minulle! <3 Tosin jos tämä timangi on hinnaltaan suhteessa aitoon niin sit ei tarvii tuoda. ;D

   Poista
  3. No tuota, eihän tämä kovin halpa ole. Riippuu timantin koosta, n. 200e on pienin ja 300e isoin. Täytyy siis vielä minunkin funtsia, mutta jos joskus (löydän rahasäkin ja) lähden tätä hakemaan niin ilmottelen.:)

   Poista
 3. Kaunis valaisin, kaunis blogi. Mä jään tänne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja tervetuloa mukaan!:)

   Poista
 4. Timantit iskee aina. Ennemmin lampussa kuin sormessa. Tosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, muhun ei niinkään iske hirvee määrä blingblingiä sormessa (yks isohko timantti riittää :D ) mutta näitä ottaisin vaikka viis riviin!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!