28.2.13

Vaneriloota





Kehystenhakureissulla Ikeasta matkaan tarttui myös tuo kaunokainen vanerilaatikko. Erittäin passeli säilytyspaikka legoille ja muille pienemmille leluille. Aiempi ratkaisu eli Varpusen säkki on kyllä kätevä, mutta jos sinne laittaa koko leluarsenaalin niin varsinkin noita pieniä puupalikoita saa aina olla sukeltelemassa jostain sieltä säkin syvyyksistä. Nyt löytää vähän paremmin sen mitä etsii ja silmäkin lepää. Ei valittamista.

We needed desperately some kind of a box for all the legos and other small toys. Previously we had all the toys in the huge Varpunen sack. It worked alright as long as you didn't have to start looking for those tiny wooden blocks for example.. Now it's easier to find stuff and it looks nice too! Can't complain.

10 kommenttia:

 1. Tää vanerinen laatikko on NIIIIIN hieno. Oon jo pitkään kuolaillut sitä Ikeassa, en vaan ole hennonnut ostaa, kun tarkka käyttötarkoitus on ollut hukasssa. Ehkä mä vielä keksin senkin ja käyn sen hakemassa. :)

  Mukavaa torstaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ollu aiemmin törmännyt tähän. Ei oo kyllä hetkeen tullut Ikeassa käytyäkään mutta nyt tiesin heti kun tämän näin että tuo on saatava. Onneks oli käyttötarkotus heti valmiina, toivottavasti sinä keksit myös äkkiä jotain.;)

   Kiitos samoin, ihanaa päivää teillekin<3

   Poista
 2. Uusi lukija matkassa mukana! Loota on ihana, aivot sanoo raks raks, kun yritän pähkäillä, mihin meillä sellainen sopisi!

  Tulehan käymään vastavierailulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, tervetuloa mukaan! Minäpä tulen vastavierailulle.:)

   Nyt ei muuta kun keksimään käyttötarkotusta tuolle boksille, on se kyllä kaunis!

   Poista
 3. nätti loota se onkin!

  VastaaPoista
 4. No tuo onkin kiva! Hauska kurkistuskuva, ensin katsoin että minkä napin sä olet siihen päälle liimannut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, nyt kun sanoit niin voishan tuota napiksikin luulla :)

   Poista
 5. Meillä on samaiset lootat myöskin lastenhuoneessa legoilla ja nukenkamppeilla ja oikerin mainiosti toimii! Ja hienoja ovat!

  Mut hei, varoituksen sana: Noita rautaosista jää kivat jäljet seinään. Tai ainakin tuohon meijän maalttuun seinään..:( En tiiä sit tapettiseinästä. Harmaata rantua täynnänsä seinä! Byääh..:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu huomasinkin että teillä on samanlaiset.:)

   Vähän mä pelkään just noita rautaosia, että mitä ne tekee seinälle ja oonkin yrittäny pitää lootaa irti seinästä. Tähän asti on toiminu ja mitään jälkiä ei oo tullu mut sun kokemusten perusteella vahdin vielä tarkemmin tästä eteenpäin!

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!