2.2.13

Jotain vanhaa

Meille on muuttanut tällainen 50-luvulla syntynyt kaunotar. Hyllypaperitkin löytyy ja kaikki. Ajan hammas on syönyt vanhan neidin kupeita naarmuille ja kolhuille, mutta hän osaa kantaa ne arvokkaasti, joten annetaan huonekaluvanhuksen rauhassa vanheta tästä eteenpäinkin. Kyseinen senkki on isotätini vanha. Jo vuosia tämän koti on ollut vanhempieni luona, josta se nyt siirtyi meidän kotiamme koristamaan kun oikein kauniisti pyysin. Oi tätä onnea! 

Tällä hetkellä olohuoneen seinää sananmukaisesti hallitsee iso Ikean Expedit- hylly. Kaipasin sen tilalle jotain kevyempää, paremmin tuohon tilaan sopivaa ja tässä sitä jotain nyt on. Senkin inspiroimana sain vihdoin tilattua muutaman printinkin näitä alastomia seiniä koristamaan. Oli jo aikakin. En malttaisi odottaa postia rapakon takaa.

Enkä muuten malta odottaa kesääkään, että saa tuon lattian hiottua ja lakattua uudelleen. Suorastaan karmealta näyttää kuvissa kun niin kovin kellertää. Hyh.

Ever since we moved in this apartment I've felt like the huge Ikea shelf is way too dominant for our living room and I've wanted to have something lighter on its place. We got this beautiful 50's chest from my parents and this is exactly that something I've been longing for. Originally this was owned by my grandaunt but it has been at my parents house for several years already. 

Inspired by this lovely piece of furniture, I finally ordered some prints to decorate these empty walls. Can't wait to receive my order from the other side of the Atlantic!

Oh, and can't wait for summer as we start working on that horribly yellow floor then. Looks pretty gross in the pictures..

12 kommenttia:

 1. Kaunis vanhus! Hauskasti aika samanlaisessa paikassa kuin meilläkin tällä hetkellä :)

  Tosi pitkä toimitusaika noilla printeillä! 3-5viikkoa ilmoittivat minulle. ÄÄÄäääk. Mitä printtejä tilailit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se kaunis! Meillä se on vain väliaikaisesti tuossa, kunhan saadaan ikean järkäle alta pois niin sitten siirretään tämä sohvaa vastapäätä olevalle seinälle.

   Mulla lukee mailissa että muutama päivä menee että printit lähetetään, ja ei kai matkalla sieltä tänne kovin montaa viikkoa voi mennä. Jännä juttu! Katotaan millon sieltä jotain tulee. Tilasin "do you want the moon" printin vähän isompana ja pieninä "moosen" ja "ride your music".

   Poista
 2. Kiva blogi :) t. Serkkusi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiittää hän ja jää kuumeisesti pohtimaan kuka siellä päässä on.:)

   Poista
 3. Oih, ihana senkki! Minä niin tykkään 50-luvun muotoilusta - selkeää, mutta samalla pehmeää ja siroa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 50-luvun tavaroissa on kyllä ihan oma tunnelmansa!

   Poista
 4. Ihana! Just kävin kuolailemassa viikonloppuna parissa paikassa vintagea ja designia. Hinnat pääkaupunkiseudulla on sen verran kohdillaan että kuolailuksi jäi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo uskaltanut edes mennä kattomaan täällä mitään vanhan tavaran kauppoja, ei riittäis meidän kolikot alkuunkaan.. Ootko muuten käyny huutokaupoista kattelemassa? Meillä mies seurailee niitä huvikseen jonkun verran ja sieltä tekee kyllä joskus melkosia löytöjä.

   Poista
 5. Komia on!! Meillä meni tuöhuoneen kaapin saranat rikki jo kuukausia sitten mutta aikaansaapa ihminen kun olen, niin vieläkin kaappi tönöttää ilman toista ovea. Miten se voikin olla niin vaikeaa! Samaa sarjaa lähes tuo meijän kaappi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tuosta joskus sarana paukahtaa niin sama kohtalo varmaan odottelee tätäkin, jotenkin kummasti nuo hommat vaan jää.:)

   Poista

Kaikki kommentit ilahduttaa kovasti :) // I love reading your comments!